IT-Futár Kft.

IT-Futár Kft. laptopgps notebook tv hűtőszekrények monitorok szoftver mérleg nyomtató háztartási elektronika online áruház

Céginformáció:
Az áruházat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy Ön minél egyszerűbben megtalálhassa és megvásárolhassa a keresett terméket. Az áruház funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez igazítottuk, és azon túlmenően próbáltuk további ötletekkel segíteni a vásárlást. A legmegfelelőbb termék kiválasztásának elősegítésére, igyekszünk Önnek a lehető legtöbb javaslatot, és információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan
Futárszolgálatunk az áru szállításra történő feladását követő 24 órában házhoz szállítja a megrendelt termékeket. Ebben az esetben az áru ellenértékét vagy a futárnak fizetheti meg (utánvétel), vagy a szállítást megelőzően előutalással.

Üzleti ajánlat:
Internetes áruházunkban csak 18. életévét betöltött személytől fogadunk el megrendelést.
Szállítás utánvéttel Kecskeméten: a megrendelést követően, a telefonon vagy levélben egyeztetett határidőn belül ingyen kiszállítjuk A szállítás kizárólag munkanapokon 8-16 óra közötti intervallumban történik, pontos időmegjelölés nélkül.
# Szállítás utánvéttel Magyarország területén Bruttó:1680Ft
Az árut a megrendelést követően, a telefonon vagy levélben egyeztetett határidőn belül futárszolgálattal elküldjük. Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, úgy a csomagról értesítést hagy. A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon lehet érdeklődni. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat az újra egyeztetett időpontban megkísérli a kiszállítást .
Szállítás előre átutalással: Amennyiben átutalásos fizetési lehetőséget választ, kérem utalja át az áru ellenértékét az alábbi bankszámlaszámra:

Cégnév: IT-Futár Kft.
Székhely: 6041 Kerekegyháza, Andrássy u. 24.
Levelezési cím: 6000 Kecskemét Tömörkény István u. 7.
Telefon: 3620/395-6949
mobil: 3620/395-6949
Weboldal: www.itfutar.hu

Minden jog fenntartva 2024©