ERFO Nonprofit Kft

ERFO Nonprofit Kft bőrdíszművarroda nyomda fejlesztő-felkészítő műhely asztalos cirokfeldolgozó papíripar csomagolástechnika

Céginformáció:
Az ERFO Nonprofit Kft. jogelőd szervezetei az 1960-ban alapított VII. kerületi Szociális Foglalkoztató, 1991-től az ERFO Ipari Vállalat, és 1994-től az ERFO Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. voltak. Az állami tulajdonban maradó vállalat felett a tulajdonosi jogokat 2008. januárjától a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. útján gyakorolja.

A tulajdonosi joggyakorló az állami tulajdonban lévő ERFO Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft-t - az állami vagyon megőrzésének, a foglalkoztatás, ezen belül a megváltozott munkaképességű munkavállalók lehető legnagyobb mértékű megtartásának, a hosszútávú működőképesség biztosításának az érdekében - közhasznú társasággá alakította. A cégbírósági bejegyzés 2006. 01. 10.-ével megtörtént. Az ERFO Kht. az ERFO Kft. teljes körű jogutódja.
A társaság központi telephelye Budapesten a VII. kerület Dózsa György u. 48. szám alatt található. A cég ezenkívül Szegeden, Pécsen és térségében is létesített fióktelepet.
A társaság üzletágai: Nyomda, Textilüzem, Bőrdíszmű üzem, Felkészítő műhelyek, Cirokfeldolgozó és –seprűgyártó üzem, Asztalos üzem.
Fióktelepek:
PÉCSI RÉGIÓ KÖZPONTI IRÁNYÍTÁS
7630 Pécs, Bajor u. 6.

Üzleti ajánlat:
Az ERFO Nonprofit Kft legfőbb célkitűzése a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatásának magas színvonalon történő megvalósítása értékteremtő tevékenységek révén.
Az általunk biztosított non-profit foglakoztatásnak munkavállalóink társadalmi beilleszkedését és egyéni fejlődését kell elősegítenie, ugyanakkor a foglakoztatás biztonságát a minőségi termelés és szolgáltatás támogatja.
Az ERFO Nonprofit Kft. elsődleges foglalkoztatáspolitikai célja a megváltozott munkaképességű, fogyatékos személyek - egészségi állapotának, fogyatékosságának megfelelő munkahelyi környezetben megvalósuló - foglalkoztatása, valamint ezen munkavállalók képességeivel elérhető legmagasabb szintű foglalkoztatás megvalósításának elősegítése - az értéket előállító üzemszerű termelés keretei között.

Cégnév: ERFO Nonprofit Kft
Székhely: 1076 Budapest Dózsa György út 48.
Levelezési cím: 1076 Budapest Dózsa György út 48.
Telefon: 36 1 479-5740
mobil: 36 1 479-5740
Weboldal: www.erfo.hu
Email: erfo@erfo.hu

Minden jog fenntartva 2024©