Soltész Andrea Természetgyógyász, fitoterápia

Soltész Andrea Természetgyógyász, fitoterápia Az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézetben (ETI) szereztem fitoterapeuta végzettséget. Folyamatosan bővítem ismereteimet, tanítom a fitoterápiát, használom a gyógynövényeket, és hasznos tanácsokkal látom el akörnyezetemben élőket, és a hozzám fordulókat. Előadások a betegségek megelőzéséről, és kezeléséről Önállóan szerveződő kislétszámú csoportok részére- lehetnek baráti közösségek, munkahelyi kollektívák, lakóközösségek - ingyenes előadás lebonyolítása a betegségek megelőzéséről, kezeléséről gyógynövények segítségével. Előadások szállodák, panziók, vendégházak vendégei részére Vállalom a szállóvendégek részére 1-2 órás előadások lebonyolítását a betegségek megelőzéséről, kezeléséről gyógynövények segítségével.

Céginformáció:
Az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézetben (ETI) szereztem fitoterapeuta végzettséget. Folyamatosan bővítem ismereteimet, tanítom a fitoterápiát, használom a gyógynövényeket, és hasznos tanácsokkal látom el a
környezetemben élőket, és a hozzám fordulókat.


Előadások a betegségek megelőzéséről, és kezeléséről Önállóan szerveződő kislétszámú csoportok részére- lehetnek baráti közösségek, munkahelyi kollektívák, lakóközösségek - ingyenes előadás lebonyolítása a betegségek megelőzéséről, kezeléséről gyógynövények segítségével. Előadások szállodák, panziók, vendégházak vendégei részére Vállalom a szállóvendégek részére 1-2 órás előadások lebonyolítását a betegségek megelőzéséről, kezeléséről gyógynövények segítségével.

Üzleti ajánlat:

Cégnév: Soltész Andrea Természetgyógyász, fitoterápia
Székhely: 3529 Miskolc Középszer utca 72 VII/3
Levelezési cím: 3529 Miskolc Középszer utca 72 VII/3
Telefon:
mobil: 30/9154-840
Weboldal:
Email:

Minden jog fenntartva 2024©