Pécsi Pékinas Kft

Pécsi Pékinas Kft kenyér kárpátcipó Pékinas kenyér kalács Mini kuglóf csomagolt sütemények péksütemények leveles péksütemények

Céginformáció:
A pécsváradi Agrolen Bt. tulajdonában lévõ Pécsi Pékinas Kft. jelenlegi felállásában 2005. júniusa óta mûködik 60 fõs dolgozói létszámmal. Klasszikus termékkínálattal áll a kis- és közepes kereskedelmi egységek rendelkezésére, valamint közétkeztetés céljára különbözõ éttermek igényeit is kielégíti. Célunk, hogy partnereink minél elégedettebbek legyenek termékválasztékunk minõségével és szolgáltatásunk színvonalával kapcsolatban. E cél elérése érdekében 2007-tõl felülvizsgáltatva és hatékonyan mûködtetjük HACCP élelmiszerbiztonsági rendszerünket.

A térségben kizárólagosan a Pécsi Pékinas Kft. gyártja és forgalmazza a szegedi Gabonatermesztési Kutató Kht. és a Novoback Kft. szabadalmaként kifejlesztett Diabetikus kenyeret és zsemlét (bõvebben lsd.: Termékeink).

A 2006-2007 tanévtõl csatlakoztunk a pécsváradi székhelyû BMÖ II. Béla Középiskola, Élelmiszeripari Szakiskola És Kollégium pék (OKJ 31 5212 10) tanulóninak szakmai gyakorlati képzéséhez.

Árainkkal kapcsolatos információért forduljanak munkatársainkhoz az Elérhetõségeinknél található telefonszámok valamelyikén, vagy az info@pekinas.hu e-mail címen.

Üzleti ajánlat:

Cégnév: Pécsi Pékinas Kft
Székhely: 7630 Pécs, Hengermalom u. 8.
Levelezési cím: 7630 Pécs, Hengermalom u. 8.
Telefon:
mobil: 72) 512-494
Weboldal:

Minden jog fenntartva 2024©