Mezőtúri Általános Iskola, Alapfokú Művészetoktatási Intézmény, Óvoda, Pedagógiai Szakszolgálat és Könyvtár

Mezőtúri Általános Iskola, Alapfokú Művészetoktatási Intézmény, Óvoda, Pedagógiai Szakszolgálat és Könyvtár óvoda,nevelés,pedagógus,pedagógiai szakszolgálat,könyvtár,zeneművészet,népzeneoktatás,táncművészet,általános iskola,alapfokú oktatás,integrációs és képesség kibontakoztató felkészítés,napköziotthonos ellátás,alapfokú művészeti oktatás,diáksport,iskola,szakképzés,könyvtár,szakszolgálat,magyar,angol,két tannyelvű,két tanítási nyelvű,városi könyvtár,közoktatási intézmény,mesterszállási óvoda és általános iskola,

Céginformáció:
Intézményünk többcélú, közös igazgatású közoktatási intézmény, mely a mezőtúri intézményegységek mellett, magában foglalja a mesterszállási óvodát és általános iskolát is.
Óvodáinkban gyermekközpontú nevelőmunka folyik.
Általános iskoláink a tudás iránti érdeklődés felkeltésének,a tudás megszerzésének széles spektrumát kínálják tanulóink számára.
Pedagógiai szakszolgálatunkon keresztül nevelési-oktatási tevékenységünket logopédusok, fejlesztő pedagógusok, gyógypedagógusok, mentálhigiénés pedagógus, pszichopedagógus, valamint gyermekvédelmi munkatársak segítik.
Alapfokú művészetoktatási intézményünk igazi művésztanoda kicsik és nagyok számára egyaránt.
Városi és iskolai könyvtárainkban a könyveken túl, a modernkor technikája, az internet is használható az információk, a tudás megszerzésére.

Üzleti ajánlat:

Cégnév: Mezőtúri Általános Iskola, Alapfokú Művészetoktatási Intézmény, Óvoda, Pedagógiai Szakszolgálat és Könyvtár
Székhely: 5400 Mezőtúr, Rákóczi út 40.
Levelezési cím: 5400 Mezőtúr, Rákóczi út 40.
Telefon:
mobil: 06 56 550 710
Weboldal: www.mkki.hu

Minden jog fenntartva 2024©