4HEND Kft.

4HEND Kft. munkaruhák munkavédelmi kesztyű munkavédelmi cipő

Céginformáció:
Cégünk a 4 HEND Kft. a svéd „Blaklader Workwear” munkaruha gyártó cég valamint az „Ejendals” munkavédelmi kesztyű és cipő magyarországi képviseletét látja el. Az anyacég 1959-óta állítja elő munka és védőruházati termékeit. A világ számos országába exportálnak az EU-s tagállamokon belül és kívül. Több multinacionális vállalattal állunk kapcsolatban mint fő munkaruházati beszállító. A kiváló minőségnek, funkcionalitásnak és design-nak köszönhetően sikerült Európában jelentős szerepet kialakítaniuk. Ezt bizonyítja a nagyobb számú, visszatérő partnerek elégedettsége. Ahogy számos Európai ország, köztük Magyarország is az Unió tagja, így a minőség mellett elengedhetetlen az Európai Uniós Szabványok biztosítása. Termékeik mindegyike megfelel ezen követelményeknek, garanciális feltételeikkel pedig egyedülállóak a piacon.

Az anyacég számunkra azt a célt tűzte ki, hogy Magyarországon, a munkájukra sokat adó, jó minőségben gyártó cégekkel alakítsunk ki hosszú távú, mindkét fél számára előnyösen prosperáló üzleti együttműködést. Árainkat pont ezért darabszámtól függően egyedileg alakítjuk minden cég részére.

Külön szolgáltatásként vállaljuk, hogy cégük nevét / lógóját / megjelenítsük a munkaruhákon hímzett illetve szitázott formában.

Üzleti ajánlat:

Cégnév: 4HEND Kft.
Székhely: 1025 Budapest, Csévi u. 17.
Levelezési cím: 1025 Budapest, Csévi u. 17.
Weboldal:
Email: info@4hend.hu

Minden jog fenntartva 2024©