K & V Nemzetközi Fuvarozó Kft.

K & V Nemzetközi Fuvarozó Kft. szállítmányozás, nemzetközi áruszállítás, nemzetközi fuvarozás, belföldi-nemzetközi árufuvarozás, K és V nemzetközi fuvarozás, szállítmányozás, fuvarszervezés, műszaki vizsgáztatás, szerviz, műszaki vizsga, üzemanyagtöltő állomás, gépjármű flotta

Céginformáció:
Az utakon, telephelyünkön és gyöngyösi raktárunkban közel 210 munkatársunk dolgozik. Kiválasztásuknál a szakmai felkészültség mellett fontos szempontnak tartjuk a fuvarozói tapasztalatot és megfelelő emberi hozzáállást.

Fuvarszervezőink kiemelkedő szaktudásuk és ügyfélközpontú szemléletük, jó kommunikációs készségük mellett kiváló nyelvtudással is rendelkeznek. Ennek köszönhető, hogy a határainkon túli ügyintézés, esetleges problémamegoldás is egyszerűen és zökkenőmentesen megy végbe.

Gépkocsivezetőink jelentős része több éve a K & V Kft. flottájának tagja. Nagy gyakorlattal rendelkeznek nemcsak az árufuvarozás, de az okmánykezelés és rakodás területén is.

Havonta 5.000 tonna súlyú áru 1300 kilométert megtéve érkezik a K&V kamionjaival munkatársaink munkájának eredményeként rendeltetési helyére.
Folyamatos szakmai fejlődésük érdekében évente kétszer oktatáson vesznek részt, hogy zökkenőmentesen tudjanak alkalmazkodni a változó körülményekhez.

Üzleti ajánlat:

Cégnév: K & V Nemzetközi Fuvarozó Kft.
Székhely: 3262. Markaz Domoszlói út 1.
Levelezési cím: 3200. Gyöngyös Déli Külhatár út 10-12.
Telefon:
mobil:
Weboldal: www.k-v.hu
Email: info@k-v.hu

Minden jog fenntartva 2024©