COTTON CLUB ÉTTEREM

COTTON CLUB ÉTTEREM VENDÉGLÁTÁS SZÁLLODA RENDEZVÉNY KONCERTEK ÉTTEREM PÓKERKLUB

Céginformáció:
ÉTTEREM

Rendezvények alkalmával 80 fő befogadására alkalmas, korabeli bútorokkal berendezett étterem hűen tükrözi a korszak hangulatát. Mobil asztalainkkal a terem pillanatok alatt exkluzív pókerteremmé varázsolható, jelenleg ez az alapállapot, hiszen á la carte étteremként nem működünk.

Szervezett programjaink alkalmával Orpheum termünkben várjuk svédasztalos vacsorával, élő zene vagy színvonalas Cotton Show alatt szórakozni vágyó kedves vendégeinket! A szervezett napokról részletesebben a programok menüpontban tájékozódhat

Napközben és az esti órákban várjuk a pókerezni vágyó baráti társaságokat. A hangszóróból a hely hangulatához illő jazz és swing zene szól.

ORFEUM TEREM

Az Orfeumban egyszerre 120 fő foglalhat helyet. Az Orfeum hangulatát nem is egy-két díszítő elem, hanem maga a látvány, az összkép adja. A teremben csak az asztali lámpák lámpaernyői alól kiszűrődő fények és falikarok adják a bensőséges hangulathoz illő félhomályt. Bármelyik asztaltól jól látható a színpad, sőt kifutó vezet az első sorok közé.

Péntekenként Piano Bár Rakonczai Imrével - egy zongora, egy énekes, svédasztalos vacsora, jó hangulat!

Szombatonként bemutatásra kerülő Cotton Shownkban a 20-as évek hangulatához tökéletesen öltözött táncosaink korhű ruhákban pompázva fergeteges show műsort mutatnak be, melyben a Charlestontól a Swingen át a Kán-Kánig minden megtalálható.

A műsorok alatt megszomjazó vendégek számára a bárpultnál különböző koktélok és egyéb italok nyújtanak felfrissülést.
A Cotton Show rendezvényekre is rendelhető.

SZIVARTEREM

A 10 fő befogadására alkalmas teremben a bőrfotelek, a díszes kanapék és karosszékek, a sakk-, és dohányzóasztalok, a téglafalakra erősített hangulatvilágítást adó falikarok, a régies üvegvitrinekben kiállított szivarereklyék, könyvritkaságok különleges eleganciáról árulkodnak, átlagon felüli hangulatot árasztanak. A szivarterem a klub átalakítása után a pókerteremmel együtt és külön is használható.

A terem végében, a humidor 157 széfjében különféle szivarok várnak gazdáikra. A trezorokat negyed évre, fél évre, egy évre, vagy akár hosszabb távra is bérelhetik vendégeink, s innentől kezdve saját kulccsal rendelkeznek, nevük, pedig felkerül a trezorok előlapjára. A trezorral rendelkező vendégek számára a Club folyamatosan biztosítja szivarjaik utánpótlását, és azok megfelelő páratartalmon való tárolását. Szivarjaink között megtalálhatóak a kézi és gépi készítésű kubai szivarok széles választéka. A szivarterem nem csak kimondottan szivarozásra használható. Megrendelésre szivarbemutatókat is tartunk.
A terem alkalmas üzleti találkozók, megbeszélések, meetingek lebonyolítására. Kiváló helyszínül szolgál kisebb csoportok zártkörű rendezvényeinek is.

A Szivarterem, ha nem is mindig a terem nevének funkcióját tölti be, mindig igyekszik az aktuális használatának megfelelő legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtani vendégei számára.

RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK

A Cotton Club több olyan teremmel is rendelkezik, mely kiválóan alkalmas céges rendezvények, továbbképzések, gálavacsorák lebonyolítására.

Befogadóképességek:
Cotton Club Étterem 80 fô
Orfeum terem 120 fô
Szivarterem 10 fô



A rendezvényekre alkalomra szabott menüajánlatokat küldünk. A részletekért keresse étteremvezetőnket a 0620-947-9493-as telefonszámon.

Üzleti ajánlat:

Cégnév: COTTON CLUB ÉTTEREM
Székhely: 2051 Biatorbágy, Juhász Gyula utca 31
Levelezési cím: 2051 Biatorbágy, Juhász Gyula utca 31
Telefon: +36/20-947-9493
mobil:

Minden jog fenntartva 2024©