GASTSZOLG KFT

GASTSZOLG KFT TAKARÍTÁS IRODATAKARÍTÁS ÉTKEZTETÉS BÜFÉ KÁVÉZÓ ÉPÜLETTISZTÍTÁS ÖNKISZOLGÁLÓ ÉTTEREM CATERING TÁLALÓ KONYHA ÉTEL KISZÁLLÍTÁS

Céginformáció:
Cégünk üzemi étkeztetéssel, és irodatakarítással foglalkozik, túlnyomórészt közintézményekben. A takarítási feladatokat kiterjesztettük az építőiparba. Ezen belül foglalkozunk az átadás előtti nagytakarítással is.

Vállalkozásunk 25 éves szolgáltató múlttal rendelkezik, korábban mint a SASAD MGTSZ Szolgáltató ágazata, majd a privatizációs lehetőségekkel élve mint GASTSZOLG KFT folytatjuk komplex szolgáltatásainkat, a megrendelők megelégedésére amit a sokéves piaci jelenlétünk és a több mint 250 főt foglalkoztató jelenlegi megrendelés állományunk is alátámaszt.

Társaságunk két fő profilja az üzemi vendéglátás, valamint az irodaházak takarítása.
A GASTSZOLG KFT 1991. óta működik. A társaság éves árbevétele meghaladja az 900 millió forintot, dolgozói létszáma a 250 főt. Társaságunk 100%-os magyar tulajdonú, egy 4 tagú tulajdonosi kör birtokában van. A tulajdonosok jelen pillanatban is tevékenyen részt vesznek a cég működésében. Így az elkövetkező években is a már eddig kialakított üzletpolitikát kívánjuk folytatni. Mindig a megrendelő igénye szerint magas minőség biztosításával.

A minõséget maximálisan szem elõtt tartva törekszünk az állandó kiemelkedõ szolgáltatásra, ennek érdekében társaságunk minõsítette, mínõsítteti takarítási szolgáltatását MSZ EN ISO 9001:2001 nemzetközi szabványrendszer alapján. Az MF EN ISO 14001:2005 szabványszerinti környezetközpontú irányítási rendszer és az MSZ 28001:2008 (BS OHSAS 18001:2007) nemzetközi szabványnak megfelelõ munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszernek is megfelelünk és tanusítványokkal rendelkezünk.

Központi irodánk Budapest XIV. ker.Bácskai u.46. sz. alatt található.
Üzlethálózatunk valamennyi egysége magas technológiai, higiéniai, humán, marketig és jogi elvárásoknak megfelel.
Célunk a biztos, a megrendelő igényei alapján kialakított, annak megelégedését biztosító magas szintű, valamint állandó jó minőségű, hosszú távú korrekt munka és üzleti kapcsolat.
Ennek érdekében kizárólag gondosan összeválogatott magas szakmai színvonalú, jól képzett, eredmény orientált szakembereket alkalmazunk.

Felmerül a kérdés, hogy miben tartjuk magunkat jobbnak versenytársainknál, milyen piaci sajátosságokkal rendelkezünk?

Középvállalkozás vagyunk, mert hosszú távon, lassan de biztosan kívánjuk bővíteni hálózatunkat és nagyobb piaci részesedést szerezni.
Valamennyi cégtulajdonos indulás óta dolgozik a cégben.
Nincsenek felső vezető váltással járó cégstratégiai változások
Nincsenek cégen belüli összefonódások.
Cégünk a minőségi vendéglátásra törekszik!
A humán és az egészségügyi előírások mindenkori betartásával és betartatásával már az Európai Uniós szabványoknak is megfelelünk. Fentiek betartását belső ellenőreink kontrolálják.
Szakembereinket folyamatosan képezzük, ezzel is elősegítve cégfilozófiánk megvalósítását, miszerint Vendégeink megelégedettségét az állandó ár-érték kapcsolat magas szinten való tartásával kívánjuk elérni.
Stabilitás, hosszú távú tervezés minden területen.
Minőségi személyzet kiválasztása, már alkalmazásban lévő, tapasztalt munkatársainkat preferáljuk az újonnan nyíló üzleteinkben.
Pontos üzleti terveket készítünk, csak a jól átgondolt, számunkra is kedvező üzleteket vállaljuk.
Maximális vendégközpontú üzletvitel, és árpolitika.
Folyamatos felsővezetői ellenőrzés és szoros elszámolás valamennyi egységünkben.
Társaságunk a büfé és konyha üzemeltetése során minden esetben a megbízó dolgozóinak kiszolgálását, elégedettségét tartja elsődlegesnek.
Üzleteinket franchise rendszerhez hasonlóan kívánjuk működtetni, ez azt jelenti, hogy igyekszünk valamennyi egységünkben, azonos minőségű szolgáltatást nyújtani, és a helyi műszaki adottságokat figyelembe véve hasonló kínálatot összeállítani és készíteni.

Üzleti ajánlat:

Cégnév: GASTSZOLG KFT
Székhely: 1146 Budapest, Bácskai u. 35.
Levelezési cím: 1146 Budapest, Bácskai u. 35.
Telefon: 20-771-1202
mobil:

Minden jog fenntartva 2024©