Dunaújvárosi Főiskola Universitas Service Kft..

Dunaújvárosi Főiskola Universitas Service Kft.. Főiskolai alapképzés,nyelvi képzés,mester képzés,felsőfokú képzés szakképzési főiskola,Dunaújvárosi főiskola,főiskolai oktatás,szállás, kollégium,főiskola,dunaújváros,logisztikai képzés,mérnöki képzés,idegenforgalmi szakmenedzser logisztikai mûszaki menedzser, mûszaki informatikai mérnök, villamosmérnök asszisztens, gépipari mérnökasszisztens, kohómérnök asszisztens, bank szakügyintézõ, idegenforgalmi szakmenedzser,főiskola,oktatás

Céginformáció:
Mára elmondhatjuk, hogy felkészültünk arra a kihívásra, hogy - az M6-os autósztráda és a dunaújvárosnál megépült, a település korábbi nevét viselõ Pentele-híddal - Magyarország legújabb logisztikai központját építsük.
Tudatos oktatási és infrastrukturális fejlesztéseinkkel elértük, hogy az elmúlt tizenöt évben hallgatóink száma megtízszerezõdött, jelenleg ötezer hallgatója van intézményünknek. 2006-tól már nyolc Bsc/BA alapszak és tizenegy felsõfokú szakképzési szak, 2007-tõl elsõ mesterszakunk, a mérnöktanár MA képzés is választható. Ezzel egy idõben már külföldiek is tanulnak nálunk, angol nyelven az Engineering Business Management Bsc és a Computer Engineer BSc szakon oktatunk ukrán és ázsiai hallgatókat.

Az elmúlt hét évben, a közel hétmilliárdos fejlesztésnek köszönhetõen campust építettünk: belvárosi fõépületünkkel és szomszédos kollégiumainkkal valóságos körgyûrût alkotnak új létesítményeink, és bérelt kollégiumaink.
Infrastrukturális fejlesztéseink még nem fejezõdtek be. Regionális Egyetemi Tudásközpontként hallgatóbarát, európai campust építünk, hogy szeressünk itt élni, lenni, hogy legyen mit-miért tanulni, hogy rendelkezésünkre álljon mindaz, ami ma egy európai polgárt boldoggá tesz.

Üzleti ajánlat:

Cégnév: Dunaújvárosi Főiskola Universitas Service Kft..
Székhely: 2401 Dunaújváros, Táncsics Mihály utca 1/A fsz
Levelezési cím: 2401 Dunaújváros, Táncsics Mihály utca 1/A fsz.
Telefon:
mobil:
Weboldal: www.duf.hu

Minden jog fenntartva 2024©