Roltechnik Distributor Kft.

Roltechnik Distributor Kft. fürdőszoba bútor, fürdőszoba felszerelés,zuhanyfülkék, kádak, hidromasszázs kádak, márkaképviselet, forgalmazó

Céginformáció:
A Roltechnik Distributor Kft. a csehországi Roltechnik kizárólagos képviselője és forgalmazója hazánkban.
A Roltechnik 1991-ben alakult Csehországban, és ezzel a kelet-európai régió első olyan vállalkozásai közé tartozik, amely zuhanyfülkék, valamint szaniter berendezések gyártásával foglalkozott. Jelen pillanatban a társaság két telephellyel rendelkezik, melyek közül az egyik Trebarovban, míg a másik Cervená Vodában található. A két üzemben a teljes gyártási- és raktárterület 12.000 m2.A vállalat sikerének kulcsa nem csupán a hazai, de a nemzetközi piacokon is igazolta megalapozottságát, mégpedig több mint 20 országban.
Mindez az első osztályú alapanyagok kiváló minőségének és magas színvonalú megmunkálásának, az innováció gyors tempójának, valamint a vevőkhöz történő egyedi hozzáállásnak köszönhető.A Roltechnik márka a zuhanyfülkék, -falak és –boxok világában a széles választék szimbóluma, mely többéves hagyományra, saját know-how-ra, precíz kivitelezésre, kiváló minsőgére, valamint az innováció fontosságára épül. A Roltechnik termékcsalád bármilyen fürdőszoba esetére kínál megoldást, s mi több, a vevők igényeit méretre késült, a-tipikus termékek segítségével is ki tudjuk elégíteni. Termékeink fejlesztése és előállítása folyamán természetes, hogy tekintettel legyünk környezetünkre. A Roltechnik márkával fürdőszobájába európai minőség kerül, amit a világ legnagyobb igényű piacain elért sikerek támasztanak alá.

Üzleti ajánlat:

Cégnév: Roltechnik Distributor Kft.
Székhely: 1211 Budapest, Posztógyár u. 8.
Levelezési cím: 1211 Budapest, Posztógyár u. 8.
Telefon:
mobil:
Weboldal: www.roltechnik.hu

Minden jog fenntartva 2024©