Mezőnyárád Község Önkormányzata

Mezőnyárád Község Önkormányzata mezőnyárád önkormányzata, hivatali ügyintézés, településfejlesztés, idegenforgalom, adóügyek, pénzügyek, infrastruktúra

Céginformáció:
Mezőnyárád község kétféle földrajzi felszíni forma - a hegység és az Alföld találkozásánál fekszik a Bükk alján. A 3. számú főközlekedési út és a Budapest – Miskolc vasúti pálya közvetlenül érinti a falut, biztosítva a lakosság mozgását Miskolc illetve Budapest irányába. A megépült M3-as autópálya közelsége a fejlődés újabb reményét és lehetőségét tartalmazza.

A község lélekszáma 1700-1800 fő körül ingadozik.

Önálló önkormányzattal rendelkező életképes település, iskolával, óvodával, egészségügyi ellátással (orvos, fogorvos), megfelelő színvonalú szolgáltatással (üzletek, vendéglátás), viszonylag kevés termelőüzemmel. A lakosság részére munkalehetőséget jelent a közeli bánya, néhány intézmény, helyi vállalkozás, szolgáltatás. Kevesen élnek a mezőgazdaságból (kicsi a falu határa). A jó közlekedési helyzet és a kevés munkalehetőség miatt többen távolabbi munkahelyeken (pl. a közeli városokban) keresik megélhetésüket. Mezőnyárád infrastrukturális ellátottsága kifejezetten jónak mondható.

Üzleti ajánlat:

Cégnév: Mezőnyárád Község Önkormányzata
Székhely: 3421 Mezőnyárád Szent István király út 105.
Levelezési cím: 3421 Mezőnyárád Szent István király út 105.
Telefon:
mobil:
Weboldal: www.mezonyarad.hu

Minden jog fenntartva 2024©