Z-FUVAR KFT

Z-FUVAR KFT

Céginformáció:
A vállalkozás 2000.június 28-án alakult, 3 millió forint alaptőkével. Ekkor már rendelkeztünk 10 éves tapasztalattal. Ehhez adódott még 3 darab teherautóból és pótkocsiból álló járműszerelvény. Ebben az időben még csak árufuvarozással foglalkoztunk.

Később a tevékenységünket komplett munkák kivitelezésével , anyaggal együtt történő szállítással, földmunkák és útépítések, valamint csatornázási, autópálya építési, területrendezési és bontási munkák elvégzésével is bővítettük. Ez a szolgáltatási kör bővítés jótékony hatással bírt az amúgy ingatag gazdasági környezetben történő stabilitáshoz.

A vállalkozás által elvállalt munkákhoz sokszor alvállalkozókat is alkalmaztunk,akikkel a jól megalapozott becsületes anyagi és személyes kapcsolat hozzá segített a későbbi szélesebb munkalehetőségekhez és piaci információkhoz. Így, a szűkebb környezetünkben ütőképesebbek tudtunk lenni.

A sikeres vállalkozásunkat folyamatosan fejlesztjük. Ma már 4 nyerges billenős , 1 db 4 tengelyes billenős, valamint 2 db nemzetközi ponyvás gépjármű szerelvény van a tulajdonunkban. Az összes teherautó SCANIA típusú. Ezt nemcsak az arculat, hanem a gazdaságos üzemeltetés, egységes szerviz háttér és kompatibilitás miatt volt szükséges.

Idő közben a pótkocsik is sorban cserére szorulnak, mivel a „több lábon állás” egyre fontosabbnak tűnik. Ezért ezeket a járműveket kő, beton , aszfalt, építési törmelék, termőföld és mezőgazdasági termények szállítására is alkalmas kivitelűekre cseréljük.

2007-ben vásároltunk 1 homlokrakodó gépet. Ekkor is ügyeltünk a gazdaságos és környezetbarát beruházásra. Ez a berendezés euro 5-ös normákat teljesítette. Típusa : FURUKAWA 355. Ettől a pillanattól fogva a munkalehetőségek szélesebbre tárultak, mivel a rakodás műveletét is magunk, külső dolgoktól függetlenül el tudtuk végezni.

A közelmúltban pályáztunk a kissé öregedő homlokrakodó gép megújítására. Ehhez megpróbáltuk megszerezni az aktuális „Uniós támogatások „ ide tartozó részét. Mivel a vállalkozásunk nyereséges, fejlődő tendenciát mutatott, így meg is nyertük azt. Így már egy, szinte új, kiváló technikai, ergonómiai és gazdasági tulajdonságokkal rendelkező rakodó géppel tudunk harcba szállni a gazdasági harcmezőkön. Ezt a Liebherr 544-es gépet felszereltük az egyik legmodernebb „kanál mérleggel”, amivel bányában, depóniában vagy akár egy bontásnál is hiteles mérlegjeggyel ellátott szállító levéllel tudjuk indítani a tehergépjárműveinket. Ez azért is fontos, mivel a jogszabályok előírják, hogy csak a hiteles raksúly igazolásával szabad a közutakon közlekedni. Ez természetesen az elvégzett munka ellenőrzésére, könyvelésére és összesítésére is alkalmas.

A kft 10 alkalmazottat foglalkoztat. Szerencsére elmondhatjuk, hogy a többségük megalakulásunk óta hűséges dolgozónk. Gondolom, hogy a biztonságos jövőkép kialakítása is fontos szerepet játszott ebben.

Üzleti ajánlat:

Cégnév: Z-FUVAR KFT
Székhely: 8420 ZIRC, HRSZ HRSZ 010/14.
Levelezési cím: 8420 ZIRC, HRSZ HRSZ 010/14.
Telefon: 36309970000
mobil:
Email:

Minden jog fenntartva 2024©