NAGY TRANSFER KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

NAGY TRANSFER KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

Céginformáció:
A vállalkozásunkat 1992-ben indítottuk, járműparkunk két nyerges szerelvényből állt. Belföldi és nemzetközi áruszállítás volt a fő tevékenységi körünk. A tevékenységi engedélyek korlátozása miatt a cég fejlődése lassú volt, de az Uniós csatlakozást követően 2007-ben már 14 szerelvénnyel rendelkeztünk.

2010-ben a járműparkunkban jelentős változás következett be, csökkentettük a járművek számát és hat vontatót fiatalabbra cseréltünk.

2013-ban telephely fejlesztés keretében Dízel felújító műhely létrehozására pályáztunk. 2014-ben elkészült az épület és beszereltük a BOSCH EPS 815 próbapadot a szükséges kiegészítő szerszámokkal.

2015-ben saját erőből fejlesztettünk, vásároltunk egy BOSCH EPS 707 próbapadot.

Ezzel a felszereléssel a dízel személy- és teherszállító járművek üzemanyag ellátó berendezéseit tudjuk tesztelni és felújítani. Az injektorok felújításához harmadik generációs rendszerrel, a legkorszerűbb javítási technológiával rendelkezünk.

2015-ben úgy döntöttünk, hogy tovább fejlesztünk, ezért támogatási kérelmet nyújtottunk be kapacitásbővítő, beruházásra.

Pályázatunkat támogatásra érdemesnek minősítették, így lehetőségünk nyílt a BOSCH rendszer kibővítésére, a hagyományos adagolók és PD elemek javításához szükséges berendezések beszerzésére. A Delphi rendszerek javításához az AVM2E tesztpad és kiegészítő berendezéseket vásároltunk. Jelenleg ez a beruházás van folyamatban.

Az elképzeléseink megvalósításában a Prospera Pályázati Tanácsadó Kft volt segítségünkre. Megköszönöm precíz, szakszerű munkájukat.

Üzleti ajánlat:

Cégnév: NAGY TRANSFER KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.
Székhely: 4300 NYÍRBÁTOR, PÓCSI UTCA 114.
Levelezési cím: 4300 NYÍRBÁTOR, PÓCSI UTCA 114.
Telefon: 36209259290
mobil:
Email:

Minden jog fenntartva 2024©