MARKET-SZOFT KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

MARKET-SZOFT KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

Céginformáció:
A Market-Szoft Kft. 2008 októberében alakult, azonban már a megalakuláskor jelentős referenciákkal és ügyfélkörrel rendelkezett.

Tevékenységünk igencsak széleskörű, az informatika valamennyi ágára kiterjed, amelyet két fő csoportra osztunk: szoftverfejlesztésre, amely magában foglalja az Internetes és Intranetes alkalmazásokat, valamint egyéb hardver és szoftvermegoldások szállítására, beleértve hálózatok tervezését és azok biztonságtechnikai védelmét.

Egyre bővülő referenciáink is arról tanúskodnak, hogy magas színvonalú, megbízható partnerként tekintenek ránk megbízóink. Ügyfeleink megnyugtató visszajelzéssel látnak el bennünket. Számunkra az ügyfél a legfontosabb, hiszen a jó ügyfelet megtartani legalább annyira nehéz, mint megszerezni.

Munkatársaink olyan ambiciózus fiatal szakemberek, akik évek óta jelen vannak az Informatika és az Internet rohamosan fejlődő világában. Hiszünk az információs társadalom és a tudásalapú gazdaság kialakulásának fontosságában, hiszen ez jövőnk meghatározó tényezője.

Üzleti ajánlat:

Cégnév: MARKET-SZOFT KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.
Székhely: 1148 BUDAPEST, BOLGÁRKERTÉSZ U. 13/B
Levelezési cím: 1148 BUDAPEST, BOLGÁRKERTÉSZ U. 13/B
Telefon: 36307334944
mobil:
Email:

Minden jog fenntartva 2024©