METALPACK KERESKEDELMI, IPARI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

METALPACK KERESKEDELMI, IPARI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

Céginformáció:
A Metalpack Ipari és Kereskedelmi Kft. 1989-ben alakult, 100%-ban magántulajdonú fémipari vállalkozás. Az alapítástól kezdődően stratégiánk alapja a hosszútávú együttműködések kialakítása, melyek feltétele a rugalmas alkalmazkodás a megrendelői igényekhez, rövid határidővel, versenyképes árakkal és kiváló minőséggel. Az eltelt évek alatt elért többszörös forgalomnövekedésünket partnereink többéves bizalma tette lehetővé.

Megrendeléseink 80%-a külföldről érkezik, az üzemeinkből kikerülő késztermékek minőségi színvonala a külföldi partnerek által előírt magas szintű követelményeknek is megfelel. Telephelyünkön a gyártásra alkalmas csarnokok alapterülete jelenleg 4.800 m2, ami az igényeknek megfelelően folyamatosan bővíthető.

Gyártmányaink sokszínűségének köszönhetően egyedülálló gyártókapacitásunkkal, több évtizedes szakmai tapasztalatunkkal, kitűnő referenciáinkkal és elégedett ügyfelekkel a hátunk mögött állunk minden kedves régi és leendő ügyfelünk szolgálatára. Rövid határidővel vállalunk tervezést, árajánlat készítést: 2-3 nap, mintakészítést: 7-10 nap, és gyártást, ami mennyiségtől függően 3-8 hetet vesz igénybe.

Üzleti ajánlat:

Cégnév: METALPACK KERESKEDELMI, IPARI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.
Székhely: 6326 HARTA, KÉKESI U.88.
Levelezési cím: 6326 HARTA, KÉKESI U.88.
Telefon: 36703312788
mobil:
Email:

Minden jog fenntartva 2024©