BAZÁR PARKING 2000 KFT.

BAZÁR PARKING 2000 KFT.

Céginformáció:
A BAZÁR PARKING 2000 Kft. 2000.10.01.-én alakult. Fő tevékenysége: Takarítás, szemétszállítás, hó eltakarítás, síkosság-mentesítés és egyéb eseti jelleggel végzendő tevékenység.

A BAZÁR-PARKING 2000 Kft. azzal a céllal jött létre, hogy takarítási, tisztítási, kommunális- és hulladékszállítási, hó eltakarítási, síkosság mentesítési és egyéb eseti jelleggel végzendő tevékenységeket végezzen a Debrecen Városi Önkormányzat tulajdonában lévő -a Debreceni Közterület Felügyelet által üzemeltetett - Debrecen város valamennyi piacán (Nagypiac, Helyi Kirakodó Vásár, Kispiacok, stb.), illetve a piacokon lévő illemhelyeket üzemeltesse.

2001-ben megrendelőink száma megnövekedett. Megbízást kaptunk a Debreceni Hőszolgáltató Zrt-től hőközpontjainak, hőfogadó állomásainak takarítására, a gerincvezeték melletti területek tisztántartására, kommunális hulladék szállítására. Megközelítőleg 400 egységénél végezzük ezt a tevékenységet. Ebben az évben nyertük el Debrecen városban megrendezésre kerülő vásárok előkészítési, takarítási és szemétszállítási munkáit is, amit azóta is társaságunk végez. (Őszi és Tavaszi nagyvásár, Gyermeknap, Majális, Augusztus 20, Fenyőfa vásár, Aranycsen-gő vásár, stb.) A Virágpiac tavaszi kirakodását, illetve őszi bepakolását is társaságunk végzi, illetve a virágpiacon a takarítást, hulladékszállítást.

Üzleti ajánlat:

Cégnév: BAZÁR PARKING 2000 KFT.
Székhely: 4034 DEBRECEN, VÁGÓHÍD U. 10-12.
Levelezési cím: 4034 DEBRECEN, VÁGÓHÍD U. 10-12.
Telefon:
mobil:
Email:

Minden jog fenntartva 2024©