KA-PU IPARI KAPUGYÁRTÓ ÉS SZERELŐ KFT.

KA-PU IPARI KAPUGYÁRTÓ ÉS SZERELŐ KFT.

Céginformáció:
Az 1990-ben alakult Ka-Pu Kft. az első két évben majdnem kizárólag import kapukat szerelt és javított.
A hazai gyártás 1993-évben indult meg, előbb a redőnykapuk, majd a szekcionált kapuk terén. E gyártás-fejlesztés első lépése 1994 évre fejeződött be.
1994 évtől a vállalkozás egy újabb jelentős termékcsaláddal: az automata ajtókkal bővült. Ezt a termékcsaládot is javarészt hazai kooperációs gyártásban állítottuk és állítjuk elő. Ezt követően a kapuk és az automata ajtók típusválasztékát rendszergazdákkal és beszállítókkal jelentősen bővítettük.
A 90-es évek végére elértük, hogy mind a kapuk, mind az automata ajtók terén a Vevőinknek egy teljes termékválasztékot tudunk ajánlani. Ez azt is jelenti, hogy egy-egy termékcsoporton belül a legegyszerűbb és legolcsóbb kaputól, automata ajtótól, a legbonyolultabb, legdrágább kapukig és automata ajtókig tudunk ajánlani és szállítani.
Az utóbbi években jelentősen megnőtt a szerviz és karbantartási tevékenységünk.
A gyártó és javító tevékenységünk az elmúlt 10 év során folyamatosan nőtt és minden reményünk meg van rá, hogy ez a jövőben is így lesz.
Ezen reményünket támasztja alá a 1037 Budapest, Zeyk Domokos utca 17. (a külső Bécsi úti Shell Benzinkút tőszomszédságában) alatt található önálló, saját telephelyünk.
Az elmúlt 30 év során készültek az itt bemutatott szerkezetek is.

Üzleti ajánlat:

Cégnév: KA-PU IPARI KAPUGYÁRTÓ ÉS SZERELŐ KFT.
Székhely: 1028 Budapest, Szilágyi Erzsébet u. 12.
Levelezési cím: 1037 BUDAPEST, ZEYK DOMOKOS U 17
Telefon:
mobil:
Weboldal: http://ka-pu.hu/
Email:

Minden jog fenntartva 2024©