KANÁSZ ÉPÍTŐ KFT.

KANÁSZ ÉPÍTŐ KFT. generálkivitelezés,árnyékolástechnika,energetikai felújítások,hőszigetelés, nyílászáró csere, gépészeti felújítás, napkollektor és napelem telepítése,motoros és kézi mozgatású zsalúziák, redőnyök, textil árnyékolók, egyedi tervezésű alumínium, fa, kerámia és üveg árnyékolók

Céginformáció:
Célkitűzés:

Célunk olyan lakó- és középületek építése, felújítása, korszerűsítése, melyek alacsony energiafelhasználás mellett maximális komfortot biztosítanak a lakók és felhasználók számára a környezettudatosságot is szem előtt tartva. Önmagunkkal és partnereinkkel szemben támasztott legfontosabb követelményünk a megbízhatóság, a határidők pontos betartása és a jól szervezett, szakszerű, minőségi munkavégzés.

Szakterületeink:
Energetikai felújítások:
hőszigetelés, nyílászáró csere, gépészeti felújítás, napkollektor és napelem telepítése: Számos új és meglévő épület külső hőszigetelését, nyílászárócseréjét, árnyékolástechnikai kivitelezését, gépészeti és világítástechnikai kivitelezését, felújítását végeztük el. Ezen cél mentén gondolkodva eddigi tevékenységeink az épületek energiafelhasználásának csökkentése mentén csoportosul.

Árnyékolástechnika:
motoros és kézi mozgatású zsalúziák, redőnyök, textil árnyékolók, egyedi tervezésű alumínium, fa, kerámia és üveg árnyékolók: az épületek energiafelhasználásának hatékonyságát árnyékoló szerkezetek beépítésével is javíthatjuk. Kollégánk segít kiválasztani a megfelelő műszaki megoldást, majd rövid határidővel vállaljuk a szerkezetek legyártását és kivitelezést.

Generálkivitelezés: az alapoktól egészen a tetőfedésig

Üzleti ajánlat:

Cégnév: KANÁSZ ÉPÍTŐ KFT.
Székhely: 2162 ŐRBOTTYÁN, KOSSUTH UTCA 48.
Levelezési cím: 2162 ŐRBOTTYÁN, KOSSUTH UTCA 48.
Telefon: 36703661176
mobil:
Weboldal: www.kanaszepito.hu

Minden jog fenntartva 2024©