SZLOVÉN RÁDIÓ KÖZHASZNÚ NONPROFIT KFT.

SZLOVÉN RÁDIÓ KÖZHASZNÚ NONPROFIT KFT. Rádióműsor-szolgáltatás, Hangfelvétel készítése, kiadása, Médiareklám, Film-, video- és televízióprogram terjesztése,Filmvetítés

Céginformáció:
Az alapítás célja, hogy a térségben élő szlovén nemzetiség önálló rádióval rendelkezzen, ezzel elősegítse az anyanyelv, illetve a hagyományok ápolását.

A műsorkoncepció nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a Szlovén Rádió lehetőséget teremtsen a nyelvi fejlődésre azok számára is (idősebb generáció), akiknek nem állt módjában, hogy iskolában tanulják az irodalmi nyelvet.

A közösségi médiaszolgáltatóként működő rádió a szlovén nemzetiségű emberek anyanyelvi tájékoztatásán túl fontos feladatának tekinti a kisebbségi identitás megőrzését, illetve a kétnyelvű, két kultúrájú, mások iránt toleráns, a népek együttműködéséért tevékenykedő emberek példaképként való bemutatását. A Szlovén Rádió is műveli a hagyományos elektronikus újságírás valamennyi műfaját (hírek, tudósítások, jegyzetek, publicisztikák, elemzések, interjúk, riportok, élő adások, illetve telefonbeszélgetések).

Üzleti ajánlat:

Cégnév: SZLOVÉN RÁDIÓ KÖZHASZNÚ NONPROFIT KFT.
Székhely: 9970 SZENTGOTTHÁRD, GÁRDONYI UTCA 1.
Levelezési cím: 9970 SZENTGOTTHÁRD, GÁRDONYI UTCA 1.
Telefon:
mobil:
Weboldal:
Email:

Minden jog fenntartva 2024©