FRIGE-PLASZT KFT.

FRIGE-PLASZT KFT. Flakonok, palackok fúvása (polietilénből, polipropilénből, PVC-ből, PET-ből), Flakonok UV-szitálása, Fröccsöntés (műanyag palackok, flakonok záróelemei, tégelyek), Műszaki- műanyag fröccstermékek gyártása, Szórófejek, adagolópumpák, kupakok kereskedelme és forgalmazása

Céginformáció:
Az 1970-es évek második felétől szövetkezetünk ipari ágazata beszállítója volt az akkori legnagyobb hazai háztartás-vegyipari vállalatnak a Caolának. Feladatunk volt a kozmetikai és tisztítószerek kiszerelése hozott csomagoló anyagokból. Pár év múlva érlelődött a gondolat, hogy mi magunk gyártsunk ezekhez a csomagolásokhoz flakonokat, palackokat, kannákat.

1986 tavaszán néhányan gépészek elkezdtük képezni magunkat, tanulni a műanyagos szakmát. Az első extrúziós flakonfúvó gépek az év végén meg is érkeztek, és lehetőségünk volt a külföldi, olasz beüzemelő szakemberektől is tanulni. Éreztük, hogy mind vevőink igénye, mint személyes motivációnk, a fejlődésre ösztökél bennünket. Így gépparkunkat rövidesen flakonfúvó géppel és egy új terület megismerésével, a fröccsentéssel kívántuk bővíteni. Ezzel a tudással és több éves tapasztalattal alapítottuk meg 1992-ben a Frige-plaszt KFT-t, amely 100 %-ban magán és magyar tulajdonú vállalkozás.

Üzleti ajánlat:

Cégnév: FRIGE-PLASZT KFT.
Székhely: 8900 ZALAEGERSZEG, GAZDASÁG U. 26/A
Levelezési cím: 8900 ZALAEGERSZEG, GAZDASÁG U. 26/A
Telefon: 36309862050
mobil:
Email:

Minden jog fenntartva 2024©