GARDEN-KULTURE KFT

GARDEN-KULTURE KFT Kerttervezés, Kertépítés, Kertkarbantartás, Öntözéstechnika

Céginformáció:
A Garden-Kulture Kft. kerttervezéssel, kertépítéssel és a hozzájuk kapcsolódó tevékenységekkel foglalkozik úgy, mint a kertfenntartás vagy vízarchitektúrák építése, öntözőrendszerek tervezése és kivitelezése.

Munkatársaink és partnereink sokéves szakmai tapasztalata garantálja a minőséget; szakmai elhivatottságuk, kertszeretetük pedig azt a másik összetevőt, azt a bizonyos valamit, amitől egy kert szerintünk igazán széppé, egyedivé válhat, hiszen mi úgy tartjuk, hogy a KERT A LÉLEK TÜKRE.

Csapatunk tagjai jól felkészült szakemberek. Törekszünk a folyamatos szakmai megújulásra, azaz hogy lépést tudjunk tartani a legújabb kertépítészeti trendekkel, ezzel közelebb kerülve a Megrendelőink minden elképzelésének, álmának pontos megvalósításához.

Vállalunk komplex kerttervezést, és kivitelezést, de igény szerint egy-egy kertrészlet szépítését, növények pótlásával történő megújítását, a kert felkészítését a nyári és téli szezonra, füvesítést, gyepszőnyegterítést, kerti elemek (burkolatok, tipegők, lépcsők, támfalak, pergolák, teraszok, pihenők) építését is.

Megrendelőink igényeit maximálisan szem előtt tartva, egy velük folytatott közös gondolkodási folyamat eredményeként születnek kertterveink, hogy aztán a kivitelezés során a papírról "lelépve" valósággá váljanak. Ugyanakkor számunkra az is fontos szempont, hogy a Megrendelőink ne csak elégedettek legyenek az eredménnyel, hanem hosszú éveken keresztül élvezni, használni is tudják azt.

Üzleti ajánlat:

Cégnév: GARDEN-KULTURE KFT
Székhely: 1033 BUDAPEST, SZŐLŐKERT UTCA 9.
Levelezési cím: 1033 BUDAPEST, SZŐLŐKERT UTCA 9.
Telefon: 36305309045
mobil:
Email:

Minden jog fenntartva 2024©