SA SZERKEZET KFT.

SA SZERKEZET KFT. zsaluzás, betonozás, betonacél szerelés, sókorrózió elleni védelem

Céginformáció:
Az SA Szerkezet Kft. 2014-ben alakult meg, 100 % magyar tulajdonú vállalkozás. Társaságunk fő profilja irodaépületek, lakóépületek, lakóparkok, egyéb épületek, valamint hidak, szennyvíztisztító üzemek, csarnokok szerkezetépítéséhez kapcsolódó zsaluzási, betonozási, betonacél szerelési tevékenység.
Vállalatunk a kivitelezéshez szükséges saját zsaluanyaggal, valamint saját gép- és eszközparkkal rendelkezik. Az építkezéseken magasan képzett, nagy gyakorlattal rendelkező építésvezetők és művezetők irányítják a kivitelezési munkát. A saját fizikai állomány és az építéshez szükséges eszközök segítségével gyors átfutási idő és kedvező árak mellett tudunk dolgozni.
Megalakulása óta folyamatos fejlődés jellemzi cégünket, egyre több és nagyobb volumenű szerkezetépítési munkát nyertünk el. Megrendelői igény hatására tevékenységi körünk bővült a sókorrózió elleni védelemmel, valamint az utólagos injektálás kivitelezésével. Folyamatosan növekedő megrendeléseink száma miatt, az állandó és minőségi munkavégzés biztosítása érdekében állományunkat alvállalkozók bevonásával bővítjük.
Megbízóink összetétele a gazdasági élet szereplőinek teljes egészére kiterjed (önkormányzatok, gazdasági társaságok és magánszemélyek egyaránt), és a visszatérő Megrendelők száma folyamatosan bővül, ami bizonyítja, hogy cégünk alkalmas a bonyolult szervezéssel járó nagyberuházások minőségi, határidőre történő megvalósítására is.

Üzleti ajánlat:

Cégnév: SA SZERKEZET KFT.
Székhely: 8000 SZÉKESFEHÉRVÁR, KADOCSA UTCA 27/C
Levelezési cím: 8000 SZÉKESFEHÉRVÁR, KADOCSA UTCA 27/C
Telefon: 36706137609
mobil:
Email:

Minden jog fenntartva 2024©