Színháztechnika Kft.

Színháztechnika Kft.

Céginformáció:
A Színháztechnika Kft. jogelődje - az ÉCSÁSZ Szövetkezet - 1970-ben létrehozta a felvonó-szerelő részlegét, amely már foglalkozott színháztechnikai munkákkal. 1974-től fokozatosan különvált ez a részleg mint színháztechnikai csapat, kialakítva a speciális gyakorlatú tervezőket és szakismereteket igénylő szakember gárdát, és színpadtechnikai berendezések tervezésével és kivitelezésével kezdett foglalkozni. 1986-tól a részleg kivált a szövetkezetből, és Színháztechnika Kisszövetkezet néven átalakult, vállalva a jogelődnél végzett színháztechnikai munkák összes jogi, anyagi és garanciális kötelezettségét. 1992-ben megalakult a Színháztechnika Kft., mint a Kisszövetkezet teljes körű jogutódja.

A szervezeti változások során a cég személyi összetétele lényegesen nem változott, kollégáink többsége 10-15, sőt néhányan már több mint 20 éve dolgoznak a színpadtechnika területén.

Bár az elmúlt években a cég tevékenysége árnyékolástechnikával és világítástechnikával bővült, a színháztechnika maradt fő tevékenységünk, amely munkatársaink 80 %-át ma is foglalkoztatja.

Komplex szolgáltatást biztosítunk a technológiai tervezéstől a kivitelezésig, beleértve a folyamatos karbantartást és a szerviz tevékenységet is.

Cégünk minőségirányítási rendszere 2000. júliusa óta rendelkezik az ISO 9001 bejegyzési bizonyítványával, amelyet 2003. januárjában az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szintjére auditáltak.

Üzleti ajánlat:

Cégnév: Színháztechnika Kft.
Székhely:
Levelezési cím: 1075 Budapest, Wesselényi u. 28.
Telefon:
mobil: 1/413-5600
Weboldal:
Email:

Minden jog fenntartva 2024©