RAPID TÖLTŐ KFT.

RAPID TÖLTŐ KFT.

Céginformáció:
1997-ben alakult meg a Vidia 2000 Bt, mely alkatrész és gépgyártással is foglalkozott. Lipcsei Ferenc cégalapító ez idő alatt fő állásban dolgozott a Danone Kft-nél. Kiváló szakmai tudásának köszönhetően megállapodási szerződést kötött munkaadójával, így a Vídia 2000 Bt végezhette el a különböző gépek és alkatrészek gyártását is. Részben annak is köszönhető, hogy a magas Nyugat-Európai árakhoz képest kb. 30%-al olcsóbban tudtak ajánlatot adni.

A cég fejlődését jól mutatja, hogy a 2000-es évek elején a Párizsi Élelmiszer Kiállításra meghívást kaptak, de a tőke még nem volt olyan mértékű, hogy egy általuk gyártott géppel megtudjanak jelenni.

2001-ben Danone Kft a legjobb beszállítónak titulálta a céget.

2006-ban Vídia 2000 Bt-ből Rapidtöltő Kft lett. Ez időben a Cspack Kft-vel közös műhelyben történt a gépgyártás. Többek között Parmalat, Szarvasi Mozzarellának is szállítottak. Bővült a paletta, elkezdett nyitni a húsipar felé is. Teljesség igénye nélkül az Ászkolbász Kft, Gallicoop Zrt, Gea Food Solutions cégek fontos beszállítója lett.

2010-től a címkézőgép gyártás is megjelent a cégnél, Masterprint Jelöléstechnika Kft részére folyamatosan történik a gépgyártás.

2014 óta saját műhellyel rendelkezik, gépparkja folyamatosan bővül és egyre több szakembert tud foglalkoztatni.

A cég fennállása óta nem volt még szükség hirdetésre, ugyanis ügyfeleink igényeit maximálisan kitudtuk szolgálni a minőségi, szakszerű és pontos munkáknak köszönhetően, így a beszállítóink a Rapidtöltő Kft-t keresték meg a különböző kéréseikkel.

Üzleti ajánlat:

Cégnév: RAPID TÖLTŐ KFT.
Székhely: 2336 DUNAVARSÁNY, PETŐFI UTCA 44.
Levelezési cím: 1211 BUDAPEST, RÉZMŰ UTCA 3
Telefon: 36209107972
mobil:
Email:

Minden jog fenntartva 2024©