REMY KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

REMY KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. Kockázatértékelés, Gépvizsgálat, Szabályzatok, oktatás

Céginformáció:
A REMY Kereskedelmi és Szolgáltató Kft 1990. május 10-én alakult családi vállalkozás. 2005.-ig tevékenységünk ügyviteli szoftverek készítéséből állt. Tulajdonképpen a család szoftverfejlesztői tevékenysége a ’80-as évekig nyúlik vissza. Jelenleg is foglalkozunk informatikával, továbbra is fejlesztjük ügyviteli szoftvereinket, illetve 2005.-től egyre nagyobb mértékben dolgozunk adatbázisokkal, adatbázisokra készített gazdasági elemzésekkel.

2005. jelentős év volt társaságunk életében, ekkor bővült tevékenységünk a MUNKAVÉDELMI és a pénzügyi, könyvviteli, gazdasági szolgáltatásokkal, amelyeket azóta is folyamatosan végzünk.

Társaságunk a következő években szeretné bővíteni tevékenységét a fenntartható fejlődés szellemében. Még nincs meg az ötlet, de valami, ami kapcsolódik az egészséges életmódhoz, vagy az egészséges életkörülmények megteremtéséhez, vagy a tudatos energiafelhasználáshoz….



2011. év végén megszületett a döntés, hogy 2012. évtől a MUNKAVÉDELEMMEL kapcsolatos tevékenységünket helyezzük előtérbe.

Üzleti ajánlat:

Cégnév: REMY KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.
Székhely: 2000 SZENTENDRE, TÖRÖK IGNÁC U.8.
Levelezési cím: 2541 LÁBATLAN, DÓZSA GYÖRGY ÚT 18.
Telefon: 36209812155
mobil:
Weboldal:
Email:

Minden jog fenntartva 2024©