A & Társa Aerofit Fitness Club

A & Társa Aerofit Fitness Club fitness,fallabda,relaxáció,személyi edzés

Céginformáció:
Örömünkre szolgál, hogy meglátogatta weboldalunkat, és így lehetőségünk nyílik fitness klubunk rövid bemutatására. Budapest I. kerületének szívében találhat meg minket egy családias környezetű és egyben sokszínű szolgáltatáscsomagot nyújtó, igényesen kialakított sportlétesítményben.
Figyelmünk középpontjában - immár 14. éve - a hozzánk látogató vendégek mind magasabb szintű kiszolgálása áll.
Hivatásunk és egyben célunk az, hogy minél szélesebb körben megismertessük a mozgás és sport örömét azokkal, akik erre nyitottak és egyben keresik azt a helyet, ahol minőségi szolgáltatásokkal és közvetlen törődéssel fogadják a vendéget.

A megtisztelő választást az ATSA fitness összes munkatársa kiemelkedő szakmai tudással, kedvességgel és jókedvvel fogja viszonozni.
Vendéglátás

Shop

Klubunkban lehetőség van sportruházati cikkek között válogatni, különböző, márkás táplálék kiegészítőket kipróbálni és számos üdítő és turmix-különlegességet fogyasztani.

Kávézó – Étterem

Századfordulós hangulatot idéző kávéházunk mohazöld párnázott falakkal, mahagóni bútorokkal, kandeláberekkel, festett porcelánkészletekkel biztosítja a családias és meghitt hangulatot.

Vendégeink kávé és tea specialitásokat, látványos és finom koktélokat, hideg-meleg szendvicseket, leveseket, menüket, olasz tészta különlegességeket, ízletes egytálételeket, salátákat, cukrászsüteményeket kóstolhatnak meg.

Kávéházunk minden hétköznap reggel 8 és este 20 óra között várja szeretettel a vendégeket.

Üzleti ajánlat:
Relaxálás
Masszázs-pedikűr
Svéd,- frissítő- és gyógymasszázs, reflexológia, Bach-virágterápia, fitoterápia.
Szauna – tepidárium
Infraszauna
Szépségszalon
Szoláriu
Személyi edzés

A hagyományosan elvégzett edzésekhez képest a személyi edzés a legjobb módszer az eredményesség és hatékonyság érdekében.

Míg a megszokott módon végrehajtott gyakorlatoknál sokszor nem is tudjuk, mit miért csinálunk, addig a személyi edző segítségével az egyénre szabott programot úgy tudjuk végrehajtani, hogy közben a gépek helyes használatát és önmagunkat is alaposabban megismerjük.

A személyi edző életviteli és táplálkozási tanácsokat is ad és felébreszti bennünk az akaraterőt. Felügyelete mellett mindenki elérheti saját “fittségi” célját.
Személyi edzőink elméleti és gyakorlati felkészültsége garancia az eredmény elérésére.
A fallabda nagyfokú kitartást és állóképességet követelő sportág.
Mindkét fallabda pályánk megfelel a nemzetközi normáknak is. A parketta TARKETT rendszerű svéd sportpadló, a falak pedig ASB és PRODORITE borításúak.

Cégnév: A & Társa Aerofit Fitness Club
Székhely: 1012 Budapest Pálya u. 9.
Levelezési cím: 1012 Budapest Pálya u. 9.
Telefon:
mobil: 1/488-7220

Minden jog fenntartva 2024©