Agria - Humán Kft.

Agria - Humán Kft. használati cikk, kézműves tárgy, konfekcióáru, lakásjavítás, lakáskarbantartás, nyomtatvány, programfüzet, szőnyeg, ajándéktárgy, dísztárgy, lakástextil, nyomda, nyomdaipar, varroda,

Céginformáció:
Az Agria Humán Szolgáltató Kft.-t a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatására 1993-ban Eger város Önkormányzata alakította. Az eltelt több mint 10 év alatt a foglalkoztatottak száma már a 800 főt is meghaladja, jelentősen bővült eszközállományunk és több új telephelyet létesítettünk. . Legfontosabb feladatunknak az egészségkárosodott emberek csökkentett munkaidőben és a számukra kialakított speciális körülmények közötti munkavégzését tartjuk. Elsődleges célunk, hogy elősegítsük a megváltozott munkaképességű emberek visszatérését a munkába, megadva ezzel számukra a hasznos és termékeny életvitel lehetőségét. Társaságunk fő tevékenységei között a papír és nyomdaipar, textil és konfekció áruk varrása valamint dísz és ajándéktárgy készítése szerepel. Jelentős beruházással - gép és eszközök beszerzésével- nagyobb szakmai háttérrel vállalunk a jövőben ezen a területen munkát: kiadványok, szórólapok, naptárak, tasakok, füzetek stb. készítését.

Üzleti ajánlat:
Legfontosabb feladatunknak az egészségkárosodott emberek csökkentett munkaidőben és a számukra kialakított speciális körülmények közötti munkavégzését tartjuk.

Cégnév: Agria - Humán Kft.
Székhely:
Levelezési cím: Eger Mecset utca 6.
Telefon:
mobil: 36/510-740
Weboldal: www.agriahuman.hu
Email:

Minden jog fenntartva 2024©