Alup Magyarország Kft.

Alup Magyarország Kft. légtechnika, agre, alup, sauer, adszorpciós szárító, csavarkompresszor, dugattyús kompresszor, gyorsszerviz, használt kompresszor, hálózatrekonstrukció, hűtveszárító, kompresszor, kondenzátum kezelés, kondenzátum leeresztő, légtartály, lízingelési lehetőség, mennyiségmérés, olaj-víz szétválasztó, sűrített levegő szűrő, sűrített levegő technika, sűrített levegős rendszer, szárító, szervizelés, szűrő, tartály, veszteségelemző tanulmány,

Céginformáció:
Üzletfilozófiánk, hogy tartós sikert csak hozzáértés és a napról napra történő előre lépés szülhet. Teljesítményünket a kiérlelt minőségtudat és a vevőcentrikus gondolkodás alapozza. Fontos számunkra az energiamegtakarítás és a környezetvédelem. Ezért tartozunk mi már évek óta az innovatív és sikeres kompresszorgyártókhoz. Tevékenységünket folyamatosan áttekintjük, előretekintően tárgyalunk, fejlesztünk, konstruálunk és a piac követelményeinek megfelelően gyártunk.

Üzleti ajánlat:
Cégünk a jövőben az ipari szűréstechnika területén kíván az Önök partnere lenni. Több értékesítési munkatárssal és nagyobb raktárkészlettel állunk az Önök rendelkezésére. Európa egyik legnagyobb szűrőgyárának legjobb minőségű termékeit szállítjuk.

Cégnév: Alup Magyarország Kft.
Székhely: 3300 Eger, Kistályai út 8. 2 em.
Levelezési cím: 3300 Eger, Kistályai út 8. 2 em.
Telefon:
mobil: 06(36)423-444
Weboldal: www.alup.hu
Email: info@alup.hu

Minden jog fenntartva 2024©