MAGNUM-44 KFT.

MAGNUM-44 KFT. Személybiztonság , vagyonvédelem

Céginformáció:
Társaságunk 1993 májusában alakult azzal a céllal, hogy a személy- és vagyonvédelmi tevékenység keretén belül széleskörű, magas színvonalú, komplex szolgáltatást nyújtsunk megbízóinknak. Munkatársaink formaruhában, kitűzővel ellátva, technikai eszközökkel (URH-rádió, éles maroklőfegyver, engedélyezett kényszerítő eszközök) felszerelve, igény szerint őrkutyával teljesítenek szolgálatot.

Feladatainkat szolgálati utasítás határozza meg, végrehajtását folyamatosan ellenőrizzük. Munkamódszerünk legfontosabb célja, hogy megbízóinknak maximális biztonságot nyújtsunk úgy, hogy közben csak minimális mértékben zavarjuk őket mindennapi munkájukban.
Cégünk elismerését az is bizonyítja, hogy az utóbbi években több, milliárdos értékű beruházással bízták meg, melyek során még nem merült fel kifogás munkánkkal kapcsolatban. Társaságunk 25 éves működése óta működtet számítógépes riasztórendszert, amelyet távfelügyeletre kapcsolva akciócsoportunk lát el. Az évek során berendezéseinket folyamatosan korszerűsítjük. (GPRS)

Üzleti ajánlat:

Cégnév: MAGNUM-44 KFT.
Székhely: 1152 Budapest, Illyés Gyula út 2-4 fsz.7
Levelezési cím: 4400 Nyíregyháza, Sóstói út 28. fsz 2.
Telefon:
mobil:
Email:

Minden jog fenntartva 2024©