Topa és Társa Építési Kft.

Topa és Társa Építési Kft. építõipar építõipari kivitelezés épületfelújítás földmunkák fõvállalkozás fuvarozás generálkivitelezés gépbérlet gépi földmunkák gépi vakolás gépkölcsönzés magasépítés mélyépítés mixeres betonszállítás transzportbeton

Céginformáció:
Cégünk 2003-ban alakult, mint építési korlátolt felelõsségû társaság, elkötelezve a minõségi munkák végzésére.

Munkáinkat saját létszámmal illetve kialakult alvállalkozói kapcsolattal végezzük el. Cégünk átlagban 30 fõállású alkalmazottal mûködik.

Kivitelezõi munkáinkat rendszerint komplett szolgáltatásként, akár tervezéssel együtt is vállaljuk. Természetesen beletartozik a szaktanácsadás is, legyen az új vagy használt épület.

A piaci elvárásoknak megfelelõen bõvítettük tevékenységi körünket és a kivitelezés mellett elkezdtük a transzportbeton gyártását és folyamatosan bõvítjük kereskedelmi részlegünket.

A három tevékenységi kör kitûnõen kiegészíti és erõsíti egymást és ezzel vevõkörünknek komplex szolgáltatást tudunk nyújtani.

Fennállásunk óta az építõipar szinte teljes skáláján tevékenykedtünk.

A társaság tulajdonosai aktívan részt vesznek a cég tevékenységében. Személyes munkavégzésük biztos hátteret szolgáltat a cég hosszútávon való mûködéséhez, fejlõdéséhez, megbízhatóságához.

Üzleti ajánlat:
építõipar
építõipari kivitelezés
épületfelújítás
földmunkák
fõvállalkozás
fuvarozás
generálkivitelezés
gépbérlet
gépi földmunkák
gépi vakolás
gépkölcsönzés
magasépítés
mélyépítés
mixeres betonszállítás
transzportbeton

Cégnév: Topa és Társa Építési Kft.
Székhely: 7090 Tamási Dózsa György u. 100.
Levelezési cím: 7090 Tamási Dózsa György u. 100.
Telefon:
mobil: (74) 470-191
Weboldal: www.topaepito.hu

Minden jog fenntartva 2024©