Tejút Kft.

Tejút Kft.

Céginformáció:
A Land 2020 Kft. a Tejút Kft.-vel együttműködve csemegekukorica csuhé, préselt cukorrépaszelet, szenázs, kukorica szilázs, roppantott kukoricaszem kereskedelmével, silózásával és e termékek silótömlőbe történő töltésével foglalkozik. Évente mintegy 95.000 tonna takarmány íly módon történő forgalmazását, tárolását valósítottuk meg.
Komplett szolgáltatás keretében vállaljuk fel a silózást, silótérbe való beszállítást, (hurkába töltést), megszervezzük az érdekeltségi területünkön a répaszelet gyárból való kiszállítását és töltését.
A fólia tömlőkbe (zsákokba) csomagolt takarmány- féleségeknek megfelelően megőrződik a fehérje és energia szint. A zsákokban bármilyen típusú tömegtakarmány és nedves morzsolt gabonafélék, kukoricaszem betárolható, és a veszteség 4 % alatt tartható. Az etetés során a nyitott silózsák felülete kisebb, mint a silótároló felülete, megmarad a minősége abban az esetben is, ha elhúzódik az etetés menete.
A nedves roppantott kukorica technológia zsákolási előnyei abban rejlenek, hogy meghosszabbítható a betakaríthatóság, a vízzel oldódó cukrok mennyiségének növelése 50– 100 % -kal, a TMR adag jobb struktúrája mellett javul a szem emészthetősége, nitrogén tartalmának felhasználása.
Továbbá oda helyezzük el a zsákokat, ahol szükség lesz rá, töltöttünk már pl.: répaszeletet, szenázst, istállók közötti útra illetve gyepterületekre is.
Cégünk folyamatosan tevékenykedik a mezőgazdasági és egyéb hulladék gazdaságos és magas biológiai értékű komposzttá történő feldolgozása érdekében, amelynek legoptimállisabb és leggyorsabb megoldását a fólia tömlőben történő érlelésében látjuk.
Tesszük ezt mindazért, hogy az egyre nehezedő körülmények között új lehetőséget mutassunk mindenkinek

Üzleti ajánlat:

Cégnév: Tejút Kft.
Székhely:
Levelezési cím: 5000. Szolnok Kossuth tér 7. I / 6
Telefon: 30/9787-047
mobil: 06 (1) 227-4609

Minden jog fenntartva 2024©