VÖRSAS TERMÉKELŐÁLLÍTÓ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

VÖRSAS TERMÉKELŐÁLLÍTÓ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

Céginformáció:
1987-ig meghatározó szerepet töltött be a magyarországi játékgyártásban, 6 éven át első négy között volt jegyezve azzal az előnnyel, hogy termékeinek 52 cikkéből 80% mágneses játékot gyártott saját mágnes gyártó technológiai és szerszámgyártási háttérrel.

Mára fő profilja a gáz-, víz-, csatorna közműrendszerek, valamint a termál és vegyipari vezetékek PE /polietilén/ és PP /polipropilén/ műanyagcső kötőidom gyártása, hegesztett technológiai szereléshez. Ezen technológiai kivitelezésekhez gépek, szerszámok forgalmazása, gyártása.

E tevékenységük 1984-ben az intenzív magyarországi gázprogramba való bekapcsolódással indult. Kezdetben DÉGÁZ szabadalom gyártásjoggal és igen nagy tapasztalatú szakmai támogatással KPE-acél összekötőket gyártottak. Ezzel azonnali beszállítói elsőbbséget szereztek a gázprogram piacán. A felvevő piac (az idő szerint gázszolgáltatók) bíztatására, valamint a TVK alapanyag gyártásfejlesztési program ismeretében 1985-től a rendelkezésre álló saját szerszámkészítési kapacitást és fejlesztési hátteret teljes egészében a PE idomcsalád gyártására áldozták. Négy év alatt mintegy 160 idomfajtát szerszámoztak fel Ø 20-110 mm tartományban . A versenyszféra reagálásai a társasággal szemben jóindulatúak voltak, így megnyerték az időközben bővülő csőgyártók támogatását is. Az utóbbi 5 év fejlesztési programja a víz, szennyvíz nyomott és vákuum közműrendszerek beszállítói háttérben való aktív részvételére irányult. Megjelentek Ø 160-630 mm mérettartományban a hegesztés technológiai jegyzőkönyvvel hitelesített konfekcionált idomok. Mára a víz- és csatorna-szolgáltatók is termékeik állandó felhasználói lettek. Melegvizes rendszerekhez elkezdték a PP idomok gyártását, amelyekkel főként a termál és vegyipari felhasználási igényeket kívánják szolgálni. A partnerekkel való folyamatos kapcsolattartás, kölcsönös szakmai támogatás révén az ország legnagyobb PE és PP idomgyártójává fejlődtek.

Üzleti ajánlat:

Cégnév: VÖRSAS TERMÉKELŐÁLLÍTÓ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.
Székhely: 1239 BUDAPEST, ÓCSAI ÚT 6.
Levelezési cím: 1239 BUDAPEST, ÓCSAI ÚT 6.
Telefon:
mobil:
Weboldal: www.vorsas.hu
Email:

Minden jog fenntartva 2024©