ISVH Indukciós és Védőgázas Hőkezelő Kft.

ISVH Indukciós és Védőgázas Hőkezelő Kft. Budapest, védőgázos hőkezelés, kemence, nemesítés,indukciós edzés, betétedzés, nitrocementálás, lágyítás, megeresztés, LOI VKOG, Wild Barfield, Aichelin K5

Céginformáció:
Az Indukciós és Védőgázos Hőkezelő Kft. (ISVH Kft.) elődje a Szerszámgépipari Művek (SZIM) szakmai bázisán alapozta meg az ISVH folyamatos fejlődését. A cég vezetése és tulajdonosai elkötelezettek a minőség és a vevőelégedettség állandó javításához.
A cég tevékenysége két fő csoportra osztható:
• Védőgázos (kemencés) hőkezelés
• Indukciós (felületi) hőkezelés
A cég nagy figyelmet fordít a technológiai és a személyi fejlesztésre. A fejlesztések középpontjába az automatizált és kontrollált folyamatokat és a munkatársak képzettségének növelését helyezzük.
2012-ben a korábbi tulajdonosok visszavonultak és a céget nagy ipari tapasztalattal rendelkező szakemberek és pénzügyi befektetők közösen megvásárolták, azzal a határozott céllal, hogy tapasztalatukat felhasználva tovább fejlesztik az ISVH szakmai szinvonalát, párosítva a vevőközpontúsággal, és a minőség szemlélet új szintre emelésével.
Ehhez a munkatársakban jó partnerre találtak. Ennek eredményeképpen a folyamatos fejlődés és a vevőközpontuság a cég kultúrájának részévé válik.

Üzleti ajánlat:

Cégnév: ISVH Indukciós és Védőgázas Hőkezelő Kft.
Székhely: 1095 Budapest, Soroksári út 160.
Levelezési cím: 1095 Budapest, Soroksári út 160.
Telefon:
mobil:
Email: mail@isvh.hu

Minden jog fenntartva 2024©