Kemabo Kft.

Kemabo Kft. közületi belsőépítészet *konyhabútor * irodabútor * irodaszék * egyéb bútor * gardrób * gyermekbútor * gyártás * forgalmazás * márkaképviselet

Céginformáció:
"A megálmodott tér "

A KEMABO Kft. 1990. februárjában történt megalakulása óta tevékenykedik a belsőépítészeti kivitelezés (tervezés, gyártás, helyszíni szerelés), valamint az irodabútor kereskedelem területén.

Megalakulása óta a cég folyamatosan fejlődik, napjainkra már a hazai piac egyik meghatározó szereplője a közületi belsőépítészeti kivitelezés és bútorozás területén.
A cég fő tevékenysége: irodaházak, egyedi irodák, bankfiókok, felsőoktatási intézmények belső tereinek belsőépítészeti kialakítása. Megrendelői igény esetén azonban a tervezéstől kezdődően a teljes belsőépítészeti kivitelezést megvalósítjuk; a padlótól a mennyezetig, az ajtótól az ablakig, a lámpától a függönyig, egészen a kulcsátadásig, bármilyen belső tér kialakítását vállaljuk.

A KEMABO Kft. komplex szolgáltatást nyújt partnereinek az iroda berendezés területén függetlenül attól, hogy egyszerű vagy reprezentatív iroda, számítógépes munkahely, tárgyaló helyiség, komplett irodaház, vagy bankfiók teljes bútorozását kell megoldania.

Termékeinkre 12-36 hónap garanciát, és 60 hónap szavatosságot vállalunk, azokhoz részletes karbantartási és használati útmutatót mellékelünk. Amennyiben mégis előfordulna meghibásodás, cégünk rendelkezik szakszervíz részleggel. A bejelentéstől számított 3 munkanapon belül vállaljuk a hiba megrendelő jelenlétében történő kivizsgálását. Jogos igény esetében díjmentesen, felhasználói rongálás esetén térítés ellenében vállaljuk a termékek 14 napon belüli javítását, alkatrészeinek esetleges cseréjét. Pótlólagosan felmerülő igények esetén, már mint visszatérő ügyfél kezeljük megrendelőnket, és ismételten igyekszünk ügyfelünk komplex, maximális, magas színvonalú kiszolgálására.

Üzleti ajánlat:
közületi belsőépítészet *
konyhabútor *
irodabútor *
irodaszék *
egyéb bútor *
gardrób *
gyermekbútor *
gyártás *
forgalmazás *
márkaképviselet

Cégnév: Kemabo Kft.
Székhely: 1037 Budapest, Bojtár u. 39.
Levelezési cím: 1037 Budapest, Bojtár u. 39.
Telefon: (30) 250-7717
mobil: (1) 453-3180
Weboldal: www.kemabo.hu

Minden jog fenntartva 2024©