Sztrádateszt Minőségvizsgáló Kft.

Sztrádateszt Minőségvizsgáló Kft.

Céginformáció:
z 1990-ben alapított Sztrádateszt Minõségvizsgáló Kft. út és mélyépítés területén tevékenykedõ laboratórium, amely a gyártóktól és a forgalmazóktól független, 1992 óta akkreditált magáncég. Jelenleg 30-40 fõ munkatársat foglalkoztat, képzett technikusból és mérnökbõl. Az akkreditálás mûszaki területe az út- és mélyépítés munkáinál beépítésre kerülõ (került) anyag-ok (alapanyagok, keverékek, késztermékek, szerkezetek) mintavétele, laboratóriumi és helyszíni vizsgálata. A vizsgáló laboratórium több mint 100, talaj, kõzet, beton, aszfaltkeverék, festékalapanyag vizsgálatokra akkreditált laboratórium.

Üzleti ajánlat:
Cégünk talaj beton aszfalt laboratóriumi és helyszíni vizsgálatokon kívül vállal, Laboratóriumi tervezést kivitelezést, felszerelést és izotópos mûszerek beszerzését valamint minõségügyi dokumentációk felülvizsgálatát, értékelését, összeállítást, tanácsadást és szakvéleményezést. Az Izotópos tömörségmérõ készülékek kalibrálására Akkreditált kalibráló laboratóriumot is mûködtetünk.

Az Akkreditálás mûszaki területe: Út és mélyépítési anyagok (alapanyagok, keverékek, késztermékek) mintavétele, laboratóriumi és helyszíni vizsgálatok

* Aszfaltkeverék vizsgálata
* Aszfaltkeverék ásványi adalék anyagainak vizsgálata
* Ásványolaj-bitumen vizsgálata
* Beépített aszfalt vizsgálata
* Cement, beton alapanyagok adalék anyagok vizsgálata
* Friss beton vizsgálata
* Megszilárdult beton vizsgálata
* Festék anyagok vizsgálata
* Hígított bitumenek vizsgálata
* Kation aktív bitumen emulzió vizsgálata
* Talaj vizsgálata
* Útpálya szerkezetek vizsgálata

A Sztrádateszt Kft az elmúlt években szinte minden nagy volumenû útépítési munkákban részt vett a helyszíni a laboratóriumi és a minõségvizsgálatokban. Jelentõs szerepe volt a minõségügyi a technológiai szaktanácsadás, valamint a minõsítõ anyagok összeállítása véleményezése és egyéb kapcsolódó anyagok vonatkozásában.

Cégnév: Sztrádateszt Minőségvizsgáló Kft.
Székhely: 8000 Székesfehérvár, Berényi út 13
Levelezési cím: 8000 Székesfehérvár, Berényi út 13.
Telefon:
mobil: 06 (22) 311-039

Minden jog fenntartva 2024©