Ság-Építő Zrt.

Ság-Építő Zrt. Építõipari generálkivitelezés, fõvállalkozásCsarnoképítés, ipari csarnokok Ipari és mezõgazdasági létesítmények Acélszerkezetek Épületfelújítás Tervezés, engedélyeztetés Építési területek biztosítása

Céginformáció:
A vállalat legfelsõ vezetése egyben tulajdonos is, akiknek alapvetõ érdekük a cég növekedése, folyamatos fejlõdése, minõségi munkája alapján a jó hírnevük megõrzése, és a feladatok megvalósításához a megfelelõ munkatársak kiválasztása.

Az Rt. fõ tevékenysége a külföldi tõke beruházási igényeihez alkalmazkodva irodaépületek, ipari termelõ üzemek és raktárcsarnokok kivitelezése lett.
Egy olyan kiváló és különleges csarnokszerkezetet gyártó céget kerestünk, amely gyártmányt a külföldi befektetõk is ismernek és a termék versenyképességét a piac elismeri.
1994-ben kezdtük meg a BUTLER típusú amerikai csarnokrendszer bevezetését, melynek tervezése és gyártása nagy pontossággal, számítógépes program alapján készül, ma már Magyarországon. Ebbõl a típusú csarnokrendszerbõl mintegy nyolcvanezer négyzetmétert építettünk meg napjainkig, a megrendelõk teljes megelégedésére.

A cég és az irányítási rendszerünk folyamatos fejlesztése érdekében 2001 februárjában bevezettük az ISO 14001: 1996 Környezetközpontú irányítási rendszerünket.
Az Rt. a munkák kivitelezéséhez jelentõs mértékben vesz igénybe megbízható minõsített beszállítókat és alvállalkozókat. Alvállalkozóink ismerik minõségpolitikánkat, környezeti politikánkat, a biztonságos munkavégzésre irányuló elkötelezettségünket, és a vevõközpontú szemléletünket. Ezekhez alkalmazkodva, összehangolva végezzük a feladatokat. Alkalmazottaink képzettsége, képessége, szakmai tapasztalata és összetétele biztosítja a jó szervezõképességet igénylõ generálkivitelezõi munkák megvalósítását.

Üzleti ajánlat:
Építõipari generálkivitelezés, fõvállalkozás
Csarnoképítés, ipari csarnokok
Ipari és mezõgazdasági létesítmények
Acélszerkezetek
Épületfelújítás
Tervezés, engedélyeztetés
Építési területek biztosítása

Cégnév: Ság-Építő Zrt.
Székhely: 8000 Székesfehérvár, Deák Ferenc. u. 7.
Levelezési cím: 8000 Székesfehérvár, Deák Ferenc. u. 7.
Telefon:
mobil: (22) 510-151
Weboldal: www.sagepito.hu

Minden jog fenntartva 2024©