Trevol Kft.

Trevol Kft. nyomozás, biztonság, távfelügyelet, objektumvédelem, , élőerős őrzés, intézményötrzés, lakások őrzése, lakóház őrzés, állandó őrzés, időszakos őrzés, portaszolgálat, recepciós szolgálat, , rendészeti tevékenység, pénzörzés, értékörzés, trezor védelem, , magánnyomozás, magánnyomozó, felderítő tevékenység,

Céginformáció:
A Trevol Őrző-védő, Oktató és Tanácsadó Kft. 1994-ben kezdte meg működését. Kezdetekben főprofilját a vagyonvédelmi élőerős őrzés valamint a személy és vagyonőr szakképzés jellemezte. Ma elsősorban a vagyonvédelmet korszerű technikai eszközök támogatásával végzi. Tevékenységi körébe tartozik az objektumok élőerős őrzése mellett a legújabb fejlesztésű védelmi technikai eszközök telepítése karbantartása és ezekkel az eszközökkel végzett távfelügyelet. Az őrzött objektumhoz kapcsolódóan rendészeti feladatok, magánnyomozások elvégzését is vállalja. Végez felkérésre magánnyomozást, referencia ellenőrzést, cégekről információk beszerzését. Az elmúlt 14 év alatt a céget dinamikus fejlődés jellemezte ma már mintegy 60 főt foglalkoztat, ügyfélköre megközelíti az ezres nagyságrendet ezzel évi 300 milliós forgalmat bonyolít le. A Trevol Kft. vagyonvédelmi tevékenysége kiterjed Magyarország teljes területére a magánnyomozás során elvégezi külföldi megrendelőnk esetén az országhatárán átnyúló - a jogszabályok által biztosított lehetőség keretei között - információk megszerzését is. A közelmúltban tevékenységét kiterjesztette Románia területére ahol végez élőerős őrzést és vagyonvédelmi technikai eszközök telepítését és üzemeltetését, távfelügyeleti központot működtet Temesváron is. Irodával illetve kirendeltséggel rendelkezik Szegeden, Kalocsán, és Orosházán. Szegeden diszpécserszolgáltatással bővített járőrtevékenységgel ellenőrzünk több telephelyet, kereskedelmi egységet és termelőüzemet. Referenciával rendelkezünk az I.- es és II.- es kórházak élőerős biztonsági őrzésénél. Ezen felül magánházak, kereskedelmi egységek, raktárak, üzletek elektronikus távfelügyeletét látjuk el Szeged és vonzáskörzete teljes területén, saját kivonuló szolgálattal.

Üzleti ajánlat:
A Cég üzletpolitikai filozófiája valamennyi partnere részére jogszabályi keretek által biztosított lehetőségeken belül minőségi szolgáltatás nyújtása, ezért állandóan figyelemmel kíséri és vizsgálja megelégedettségüket, igényüket és ehhez igazítja munkatársaival szembeni az elvárásait. Számukra a legfontosabb szempont a partnereinek megelégedettsége, ehhez válogatják ki a megfelelő munkatársaikat. Csak kiváló referenciákkal rendelkező magasan kvalifikált szakemberekkel dolgoztatnak, akikkel szemben követelmény az ügyfél centrikusság.

Cégnév: Trevol Kft.
Székhely:
Levelezési cím: 6900 Makó, Deák F. u. 47/B
Telefon:
mobil: 06 (62) 510-882
Weboldal: www.trevol.hu
Email:

Minden jog fenntartva 2024©