TSS Kft.

TSS Kft. furatos marószerszám, maró, körfűrészek, marószerszám, cnc felsőmaró, precíziós gépalkatrész, precíziós szerszám, szerszámok, egyedi, faipari, eszterga marószerszám, felsőmarók, gépkereskedés, csongrád, szerszám, marók, felsőmaró szerszám, gépipar, köszörülés, szerszámipar, asztalos felsőmaró, szerszámkereskedelem, tss, kereskedés, gép, felsőmaró, gépkereskedelem, kereskedelem, faipari gép, szerszámgyártás, faipar, körfűrész, szerszámkereskedés, gépek, szerszámgép, élezés, gépi berendezés

Céginformáció:
A társaság 1998-ban kizárólag belföldi tulajdonba került. A tulajdonosi szerkezet megváltozásával a fejlesztési és gyártási elképzelések is gyökeresen megváltoztak. A faipari gépek értékesítésénél a német HOMAG cégcsoportot képviseltük Magyarországon, mely cégcsoport gépeinek (BRANDT, HOMAG, WEEKE, HOLZMA) karbantartását, üzembe helyezését a mai napig kiképzett szerelőgárda végzi. Természetesen az új gépek mellett a felújított, valamint a használt faipari gépek értékesítése is jelentős forrást biztosított ahhoz, hogy a szerszámok gyártását be lehessen indítani. 2000-ben részben pályázati, részben saját erős forrásból felépítettünk egy 400 nm nagyságú üzemcsarnokot, hiszen a faipari szerszámok gyártása az eszközökön kívül helyigényes tevékenység. Persze a szerszámok pontosságát elsősorban a gyártósor, valamint a mérő- és ellenőrző rendszerek pontossága határozza meg.

Üzleti ajánlat:
Társaságunk 1996-ban alakult részben külföldi, részben hazai befektetők részvételével. A megfelelő tapasztalat megszerzése évekig tart, társaságunk vezetői és dolgozói azonban nem csak a megalakulás óta foglalkoznak faipari szerszámokkal és gépekkel, már előtte megszerzett több évtizedes gyakorlattal rendelkeznek a gépek és szerszámok javítását, karbantartását, élezését illetően. Kezdeti időszakban csak faipari szerszám és faipari gép kereskedelmével foglalkoztunk, valamint a faipari szerszámok élezésével. Kis mértékben gyártottunk új váltólapkákat is a szerszámokhoz, hiszen ezekhez a technikai felszereltség a rendelkezésünkre állt.

Cégnév: TSS Kft.
Székhely:
Levelezési cím: 6640 Csongrád, Bercsényi M. u. 28.
Telefon:
mobil: 06 (63) 483-991
Weboldal: www.tsskft.hu
Email:

Minden jog fenntartva 2024©