KANIZSATEL KFT.

KANIZSATEL KFT. Távközlés hálózatok tervezése, Távközlési hálózat kivitelezése, Hálózat fenntartási tevékenység, Hibaelhárítási feladatok ellátása

Céginformáció:
A KANIZSATEL Kft-t – 1999. július 19-én –magánszemélyekből álló társaság alakította sok éves, évtizedes távközlési szakmában gyűjtött tapasztalattal.

A társaság – alapítása óta – jelen van a hazai vezetékes távközlési hálózatok tervezése és kivitelezése területén.
Az elmúlt több mint 19 év eredményei azt bizonyítják, hogy a cég a jelen gazdasági környezethez igazodva egy egyenletesen növekvő pályára állt.
A társaság tevékenységének megvalósításához megfelelő szakmai és technikai felszereltséggel rendelkezünk. A társaság dolgozóinak létszáma jelenleg meghaladja az 60 főt. Valamennyi munkacsapatunk fel van szerelve a távközlési hálózatok építéséhez, szereléséhez szükséges eszközökkel, járművel. Rendelkezünk darukaros tehergépkocsival, oszlopszállítóval, dobszállítóval, légkompresszorral, útátfúró gépekkel, átvitel-technikai mérőműszerekkel, optikai hálózatok szereléséhez és méréséhez szükséges eszközökkel. Folyamatosan fejlesszük és korszerűsítjük eszközparkunkat, figyelemmel kísérjük az új technológiákat, ezekhez szükséges eszközöket beszerezzük.

Üzleti ajánlat:

Cégnév: KANIZSATEL KFT.
Székhely: 8778 ÚJUDVAR, HRSZ HRSZ. 1631/2.
Levelezési cím: 8778 ÚJUDVAR, HRSZ HRSZ. 1631/2.
Telefon: 36309693081
mobil:
Weboldal: www.kanizsatel.hu
Email:

Minden jog fenntartva 2024©