L'Harmattan Könyvkiadó

L'Harmattan Könyvkiadó könyvesbolt* könyvkiadó * könyvkiadás * kiadvány * antropológia * néprajz * irodalomtörténet * művészetelmélet * ökológia * politikatudomány * pszichológia * szépirodalom * tankönyvek * társadalomtudomány * történelem * régészet * valláselmélet * nyelvészet

Céginformáció:
A L’Harmattan Könyvesboltot 1999 őszén nyitottuk meg a belváros egyik legszebb belső udvarán, a Kossuth Lajos utcában. A választás elsődleges oka az egyetemek közelsége volt. Az évek során fokozatosan változott készletünk, jelenleg kizárólag saját kiadványokat, illetve a párizsi székhelyű anyacégünk az Editions L’Harmattan könyveit kínáljuk. A hagyományos könyvesbolti tevékenység mellett könyvesboltunk látja el a kiadó gazdasági és pályázati ügyintézését. Törekszünk arra, hogy folyamatosan megvásárolható legyen minden egyes kiadott L’Harmattan kötetünk. Könyvesbolti akcióinkról a honlapon és a hírlevélen keresztül tájékoztatjuk Önöket.


Kiadói politikánk lényege, hogy lehetőséget biztosítsunk minden tudományos munka megjelenítésére, amely a rétegolvasói igények miatt alacsony példányszámú, és gyorsan után nyomható publikálást tesz szükségessé. Ezt a francia kiadónál sikerrel bevezetett digitális nyomtatási eljárás révén tudjuk megvalósítani. Az általunk publikált kiadványok túlnyomó többsége tudományos kutatóintézetekkel és felsőoktatási intézményekkel közös sorozatokban jelenik meg, ezzel biztosítva a szakmai színvonalat.

Üzleti ajánlat:
könyvesbolt
* könyvkiadó
* könyvkiadás
* kiadvány
* antropológia
* néprajz
* irodalomtörténet
* művészetelmélet
* ökológia
* politikatudomány
* pszichológia
* szépirodalom
* tankönyvek
* társadalomtudomány
* történelem
* régészet
* valláselmélet
* nyelvészet

Cégnév: L'Harmattan Könyvkiadó
Székhely: 1053 Budapest, Kossuth Lajos u. 14-16.
Levelezési cím: 1053 Budapest, Kossuth Lajos u. 14-16.
Telefon:
mobil: (06-20) 223-3367
Weboldal: www.harmattan.hu

Minden jog fenntartva 2024©