Horizont Rendezvényszervező Iroda

Horizont Rendezvényszervező Iroda Várjuk új produkciók és szolgáltatások jelentkezését! Kérjük, a bemutatkozó anyagokat a vargapeter@horizontiroda.hu e-mail címre küldjék.

Céginformáció:
Cégünk - mely 100%-ban magyar tulajdonú - 1991 óta van jelen a magyar rendezvényszervezõi piacon. Irodánk mûködése óta számos neves magyar elõadómûvésznek látta és látja el kizárólagos szervezõi feladatát.de tartoznak a polgármesteri hivatalok és mûvelõdési házak programjaihoz megrendelt mûsorok, cégek partnertalálkozói, fogadások, vevõtalálkozók, saját belsõ rendezvények, exkluzív rendezvények, magán-partyk, sajtótájékoztatók, valamint egy- vagy többnapos falunapok, kulturális-, sport- és sörfesztiválok programjainak a megszervezése. A gyermekmûsoroktól, a humor-, a pódium mûsorok, mozgásmûvészet, komoly- és könnyûzenei, popzenei elõadásokon át a nagy koncertekig minden mûfajban magas szinten biztosítjuk az elõadókat. Ezt bizonyítják a hosszú évek óta meglévõ és egyre bõvûlõ partneri kapcsolataink is.

Üzleti ajánlat:
Mûködési területeink
Szeretnénk megismertetni Önökkel Irodánk tevékenységét, melybõl rálátást szerezhetnek munkásságunkra, szolgáltatásainkra és mûködési területeinkre. Az eltelt idõszakban igen sok nagy rendezvényt szerveztünk, bonyolítottunk le, egészen az ötleteléstõl a megvalósításig.

* Protokoll
* Promóció
* Csapatépítés
* Családi- és sportnap
* VIP rendezvény
* Sör- és kulturális fesztiválok
* VevõtalálkozóCégünk teljeskörû vendéglátást tud biztosítani a legkülönbözõbb rendezvényekre, legyen az akárhol és bármekkora látszámmal. Természetesen a catering követheti a rendezvény tematikáját, kezdve a pincérek öltözetétõl egészen az ételek tálalásig. Sokféle különlegesség igazítható az adott eseményhez.

* Állófogadások
* Ültetett állófogadások
* Konferenciaétkezések
* Koktél party
* Finger Food

Cégnév: Horizont Rendezvényszervező Iroda
Székhely: 2051 Biatorbágy, Kassai u. 11
Levelezési cím: 2051 Biatorbágy, Kassai u. 11
Telefon:
mobil: 30/9443-179 /30/2570-472

Minden jog fenntartva 2024©