Bicsérd Község Önkormányzata

Bicsérd Község Önkormányzata Galéria,turizmus,könyvtár,közigazgatás,közterület fenntartás,önkormányzati feladatok_uj ellátása.

Céginformáció:
Bicsérd Baranya megye középsõ részén Pécstõl délnyugati irányban 18 km-re helyezkedik el. A település elsõ okleveles említése 1262-ben, tehát már az Árpád-kor végén fellelhetõ. Fejlett mezõgazdasága több évszázados múltra tekint vissza a település központjában található horgásztó, a virágos utcák, a Bicsérdi Nemzetközi Mûvésztelep alkotóinak kültéri mûalkotásai, valamint az évente megrendezett Burgonyafesztiválok és egyéb nagyrendezvények a távolabbi településekre is elviszik a község hírét.

Üzleti ajánlat:
Galéria,turizmus,könyvtár,közigazgatás,közterület fenntartás,önkormányzati feladatok_uj ellátása.Bicsérd Baranya megye középsõ részén Pécstõl délnyugati irányban 18 km-re helyezkedik el. A település elsõ okleveles említése 1262-ben, tehát már az Árpád-kor végén fellelhetõ. Fejlett mezõgazdasága több évszázados múltra tekint vissza a település központjában található horgásztó, a virágos utcák, a Bicsérdi Nemzetközi Mûvésztelep alkotóinak kültéri mûalkotásai, valamint az évente megrendezett Burgonyafesztiválok és egyéb nagyrendezvények a távolabbi településekre is elviszik a község hírét.

Cégnév: Bicsérd Község Önkormányzata
Székhely: 7671 Bicsérd Alkotmány tér 3.
Levelezési cím: 7671 Bicsérd Alkotmány tér 3.
Telefon:
mobil: 06-73/472-297
Weboldal:
Email:

Minden jog fenntartva 2024©