Cserkút Község Önkormányzata

Cserkút Község Önkormányzata Galéria,turizmus,közigazgatás,közterület fenntartás,könyvtár,önkormányzati feladatok_uj ellátása,fórum,blog,apróhirdetés.

Céginformáció:
Van egy csöpp kis falu a Mecsek nyugati oldalán, Pécs közvetlen szomszédságában. Csodálatos természeti környezet, a Jakab-hegy fenséges hegyvonulata öleli körül, nyugalmat, biztonságot sugározva az itt élõk felé. A sûrû erdõségbõl kimagasló kopár, vörös színû sziklák, a babás szerkövek és a Zsongorkõ figyelik, óvják az itt lakó emberek életét.

Ez a falu Cserkút.

Nevét az iratok már az 1200-as évektõl jegyzik, de a levéltárakban fellelhetõ dokumentumoknál is beszédesebb a történelmi idõk ma is látható gyönyörûséges emléke, a falu büszkesége, az Árpád-kori fazsindelyes mûemlék templom. Az egyházi szertartásokon kívül is érdemes beülni az ódon falak közé, elmerengeni a szépen restaurált freskókat nézegetve.

Cserkút azonban nemcsak történelmi múltjára, kies környezetére lehet büszke, hanem a tiszta, rendezett utcákra, a rengeteg virágra s nem utolsó sorban az itt élõ emberek kedvességére, vendégszeretetére

Üzleti ajánlat:
Galéria,turizmus,közigazgatás,közterület fenntartás,könyvtár,önkormányzati feladatok_uj ellátása,fórum,blog,apróhirdetés.Engedjék meg, hogy bemutatkozzam,

Jónás József vagyok Cserkút polgármestere.



A technika segítségét kihasználva szeretném bemutatni falunkat, melyre nagyon büszkék vagyunk. Az összeállításnál arra törekedtünk, hogy a fontos információk mellett a falu közösségét is megismerhessék.



Kellemes böngészést és tartalmas idõtöltést kívánok.



Cégnév: Cserkút Község Önkormányzata
Székhely: 7673 Cserkút Alkotmány u.8.
Levelezési cím: 7673 Cserkút Alkotmány u.8.
Telefon:
mobil: 06-72/374-680
Weboldal:
Email:

Minden jog fenntartva 2024©