Kádár László Dr

Kádár László Dr fénykezelésekre (epiláció, fotorejuvenáció

Céginformáció:


Dr. Kádár László
Bõrgyógyász, kozmetológus szakorvos

A több mint 25 éves bõrgyógyászati (1982 Debrecen ÁOK) tapasztalatot, és lézergyógyászati (2001) gyakorlatot csatasorba állítva kezdtük el a munkát.

Felmérve a piacot, tanulva a páciensek által leginkább igényelt egyszemélyi felelõsségbõl, úgy alakítottuk ki a magánrendelésünket, hogy a bejelentkezéstõl, a gyógyításon át a visszarendelésig végig megtartsuk a személyes kapcsolatot.

Minden kezelést bõrgyógyász szakorvos, Dr. Kádár László végez.
Mára már túl vagyunk a 6 000-ik fénykezelésen.

Üzleti ajánlat:
Végleges, tartós szõrtelenítés

A szõrszál életciklusa három fázisból áll: növekedési, átmeneti és nyugvó-alvó fázis. Kifejezett melanin (pigment-bõrfesték) termelés csak az aktív, növekedési szakban van, ezt nyeli el, ez roncsolható jól nagyenergiájú fénnyel. Ezért úgy kell megválasztani a kezelési ciklusokat, hogy lehetõleg olyan idõpontban kapjon besugárzást a bõr, amikor a legtöbb hajhagyma aktív, növekedési fázisban van.
A hagyományos lézersugárzás (rubin, alexandrit, dióda, NdYag, stb) ill. villanófény (IPL) kiválasztottan csak az aktív, növekedésben lévõ hajhagymát károsítja. Növekedési szakban van a szõrszálak kb.60-75%-a. Ilyenkor, ha a melaninban gazdag (növekedési szak csúcsán lévõ) hajhagyma roncsoló besugárzást kap, akkor az elpusztul, és soha többé nem termel újra szõrzetet (egyetlen szõrtüszõre kivetítve ilyenkor mondjuk azt, hogy végleges a szõrtelenítés).

A nagyenergiájú szõrtelenítõ fénykezelés lényege, hogy a bõrben elhelyezkedõ hajhagymát, mint célszervet kb.70 Celsius fokra felmelegítve elroncsolja, úgy, hogy a környezet nem károsodik. Ezt nevezzük szelektív fototermolízisnek, ami egy pillanatra forró, szúró, csípõ jellegû fájdalommal jár.

Miniatürizálódás

A szelektív fototermolíziskor a hajhagymák egy része örökre, véglegesen elpusztul. Másik részük csak részlegesen károsodik, miniatürizálódik. E hajhagymák egy idõ után regenerálódhatnak és "csökevényesen" újranõhetnek. Az ismételt kezelések során az újranövéseknél a szõrszál egyre vékonyabb, puhább, gyengébb, rövidebb, világosabb lesz. Ennek igazán gyakorlati jelentõsége a benõtt szõrnél van.

Cégnév: Kádár László Dr
Székhely: 1116 Budapest Fegyvernek u. 52.
Levelezési cím: 1116 Budapest Fegyvernek u. 52.
Telefon:
mobil: 0620-569-2762
Weboldal: www.szordoki.hu
Email:

Minden jog fenntartva 2024©