Szank Község Önkormányzata

Szank Község Önkormányzata Galéria,turizmus,könyvtár,közigazgatás,közterület fenntartás,önkormányzati feladatok ellátása,helyi hírek.

Céginformáció:
"A szanki ember ritkán hajlik az emberi és politikai szélsõségre. Van ebben, a szó jó értelmében, némi konzervativizmus, de anélkül, hogy ez politikává vagy emberi magatartási dogmává kövesedne. Jellemzõ, hogy az elmúlt években Szankon nem kellett utcákat átkeresztelni: nem buzgólkodott, nem teljesített túl senki, sem az államszocializmus évtizedeiben, sem az elmúlt négy évben. Talán azért sem, mert itt az emberek tudatában vannak annak, hogy rendszerek és kormányok jönnek és mennek, de a nép, a falu, Szank az megmarad. A szanki ember tudja, mit ér: sem többet, sem kevesebbet másoknál. Nincs önértékelési zavara. Megelégedéssel figyeltem, hogy francia, orosz és más nemzetiségû hírességeket milyen fesztelenül fogadtak itt Szankon, minden meghatódás és feszélyezettség nélkül - természetesen. Még nagyobb volt az ámulatom, hogy gyakorta sznob, kicsit szerepjátszós ismerõseimrõl percek alatt hogyan hámlott le a városi ember póza. Így hatott rájuk a szanki ember meghatódás nélküli közvetlensége és vendégszeretete. A szanki ember sem nem szégyenlõs, sem nem kivagyi. Pontosan tudja, hogy mit ér. S azt hiszem, hogy a paraszti vidék polgárosodásának ez az egyik legnagyobb értéke. A szanki ember - polgár."

Üzleti ajánlat:
Galéria,turizmus,könyvtár,közigazgatás,közterület fenntartás,önkormányzati feladatok ellátása,helyi hírek
"A szanki ember ritkán hajlik az emberi és politikai szélsõségre. Van ebben, a szó jó értelmében, némi konzervativizmus, de anélkül, hogy ez politikává vagy emberi magatartási dogmává kövesedne. Jellemzõ, hogy az elmúlt években Szankon nem kellett utcákat átkeresztelni: nem buzgólkodott, nem teljesített túl senki, sem az államszocializmus évtizedeiben, sem az elmúlt négy évben. Talán azért sem, mert itt az emberek tudatában vannak annak, hogy rendszerek és kormányok jönnek és mennek, de a nép, a falu, Szank az megmarad. A szanki ember tudja, mit ér: sem többet, sem kevesebbet másoknál. Nincs önértékelési zavara. Megelégedéssel figyeltem, hogy francia, orosz és más nemzetiségû hírességeket milyen fesztelenül fogadtak itt Szankon, minden meghatódás és feszélyezettség nélkül - természetesen. Még nagyobb volt az ámulatom, hogy gyakorta sznob, kicsit szerepjátszós ismerõseimrõl percek alatt hogyan hámlott le a városi ember póza. Így hatott rájuk a szanki ember meghatódás nélküli közvetlensége és vendégszeretete. A szanki ember sem nem szégyenlõs, sem nem kivagyi. Pontosan tudja, hogy mit ér. S azt hiszem, hogy a paraszti vidék polgárosodásának ez az egyik legnagyobb értéke. A szanki ember - polgár."Galéria,turizmus,könyvtár,közigazgatás,közterület fenntartás,önkormányzati feladatok ellátása,helyi hírek.

Cégnév: Szank Község Önkormányzata
Székhely: 6131 Szank Béke u.33.
Levelezési cím: 6131 Szank Béke u.33.
Telefon:
mobil: 06-77/495-087
Weboldal:

Minden jog fenntartva 2024©