CeWe Color Magyarország Kft

CeWe Color Magyarország Kft

Céginformáció:
A magas minõséget képviselõ CeWe-Fotó termékeink már 19 európai országban elérhetõek. Akár az Interneten feltöltött, akár az Ön közelében is megtalálható szaküzletben leadott képeket az angliai Warwick-tól Budapestig 20 laborban, több mint 3.700 munkatársunk segítségével készítjük el. Naponta 1.300 futár szállítja a megrendeléseket több, mint 60.000 partner-üzletbe, csak azért, hogy Ön az emlékeit mielõbb a kezeiben tarthassa.



A CeWe Color vállalatot 1961-ben h. c. Heinz Neumüller szenátor alapította. A vállalkozás eleinte Carl Wöltje vezetésével csak az oldenburgi fotóstúdióból állt, mára azonban a vállalat több mint 20 nagylaborban dolgozik. Célunk, hogy vevõinknek gyors és megbízható szolgáltatást nyújtsunk. Alakulásunktól fogva szolgáltatásunk alapelve, hogy a piac magas elvárásainak megfelelve milliókat szolgáljunk ki lélegzetelállítóan éles és színes képeinkkel. Ön akár profi, akár amatõr fotós, az az Ön elégedettsége számunkra a legfontosabb. Éppen ezért alapozunk a jövõ technológiáira - nyerjen betekintést a CeWe Color képvilágába!

Üzleti ajánlat:
A CEWE-Fotókönyv szolgáltatásával alig pár nap elteltével kezében tarthatja a saját, professzionális nyomtatású és kötésû Fotókönyvét! Eddig sosem látott egyszerûséggel láthatja viszont saját képeit könyv alakban!

Minden egyes Fotókönyv teljesen egyedi, hiszen:

Választhat vászon-, kemény- illetve lágy borítású könyvet,
A kötés egyedileg formázható,
Különbözõ minták és hátterek állnak rendelkezésére,
Használhatja saját képeit háttereknek, akár dupla oldalakon is,
A Fotókönyv gerincét feliratozhatja,
Különbözõ betûtípusokat használhat a szövegek beillesztéséhez.
Ne tétovázzon, alkossa meg saját Fotókönyvét MOST! A Fotókönyv-asszistens segítségével akár 3 perc alatt elkészítheti!

Cégnév: CeWe Color Magyarország Kft
Székhely: 1135 Budapest Béke út 21-29
Levelezési cím: 1135 Budapest Béke út 21-29
Telefon:
mobil: 061-451-1087
Weboldal: www.fotokonyv.hu

Minden jog fenntartva 2024©