Festi Rest Bt

Festi Rest Bt páncélszekrény, széf, trezor, restaurálás, gyártás, javítás, szállítás, zárnyitás, kulcskészítés, bécsi, osztrák, német, polzer, wiese, budapesti, pénzkazetta, postaláda, kulcsszekrény

Céginformáció:
Céginformációk
Tel: +36-20/45-49-222
Cégem 2006 ban alakult, Páncélszekrények felújításával, festésével, flóderezésével foglalkozom. Minden páncélszekrényt saját kezûleg újítom fel. Zárjavítást, nyitást, kulcskészítést és a szállítást is meg tudom oldani, kedvezõ áron.

Mûhely megközelíthetõség:

Mûhely: X. kerület, Budapest Bebek út. 1.

3, 28, 62 villamossal a Ónodi utcáig, 85 busszal a Harmat vagy Kõrösi Csoma Sándor út.

Nyitvatartás: H-P 10:00 - 17:00, Szombat: 10:00-13:00

Üzleti ajánlat:
Páncélszekrény készítés, értékesítés, restaurálás, felújítás, javítás, szállítás

A nem használt, régi útban levõ páncélszekrényeket Ingyen elszállítjuk, nagyobb mennyiségben is.

Általánosan elfogadott dolog, hogy értékeink védelmérõl gondoskodnunk kell. Tapasztalataimmal segítek a megrendelõ számára az igényének megfelelõ értékmegõrzõ széfet, páncélszekrényt. Ehhez külön segítséget nyújt a Szolgáltatások menüpont, mely bemutatja a kiválasztás szempontjait.Tapasztalatom szerint a megrendelõk nincsenek tisztában azzal, hogy milyen szekrény lenne részükre a legmegfelelõbb. Legtöbb esetben a szekrény ára, nagysága és esetleg a súlya alapján választanak. Páncélszekrényeket elsõsorban a beltartalmi érték alapján kell választani. Segítek a kategória kiválasztásában, a megrendelõ igényeihez igazodva, így megkönnyítve a kiválasztási lehetõséget.

Új szekrényeket is forgalmazunk, ezeken kívül foglalkozunk régi és úgynevezett használt szekrények adásvételével. Természetesen ezeket a szekrényeket felújított állapotban értékesítjük, így megjelenés és minõség szempontjából ezek sem maradnak el az új szekrényektõl, és áruk is kedvezõbb.
Hazánkban léteznek múlt század elején gyártott szekrények is, melyek némelyike ma is kiállja a vagyonbiztonsági próbát. Természetesen nem minden régi szekrény jó szekrény.

Esetenként meg is vásároljuk a már nem használt, rossz vagy kimustrált páncélszekrényeket. Vállalom:
- páncélszekrények felújítását, flóderezését, az Ön páncélszekrényét is fel tudjuk újítani.
- toronydísz pótlását, javítását,
- faláda készítését, javítását,
- írópult készítését, javítását,
- zárjavítást, kulcskészítést, páncélszekrény nyitást,
- páncélszekrények adás-vételét.

Cégnév: Festi Rest Bt
Székhely: 1105. Budapest, Bebek út
Levelezési cím: 1101 Bp. Salgótarjáni u.61/b

Minden jog fenntartva 2024©