Ópusztaszer Község Önkormányzata

Ópusztaszer Község Önkormányzata Galéria,turizmus,könyvtár,közigazgatás,közterület fenntartás,önkormányzati feladatok ellátása.

Céginformáció:
A képviselõ-testület új szociális rendeletet fogadott el. A legfontosabb változás a rendszeres szociális segélyhez kapcsolódik, ahol már van lehetõség az egyszerûsített együttmûködésre is, ami azt jelenti, hogy azokban a családokban, ahol a segélyre a házastársak/élettársak mindegyike külön is jogosult lenne, a segélyben részesülõ mellett házastársa/élettársa is teljesítheti az elõírt együttmûködési kötelezettséget. A rendelet szövege a Polgármesteri Hivatal hirdetõtábláján és az internetes oldalon is megtekinthetõ, további információval a szociális ügyintézõk állnak a lakosok rendelkezésére.

Szintén új rendelet született a házasságkötési eljárásért fizetendõ díjakról. A szolgáltatási díj bevezetése korábban is felmerült, de végleges formát ez az elképzelés a rendeletben kapott. Eszerint a házasságkötési szertartás lebonyolításáért a házasságkötõ teremben 10 ezer, míg külsõ helyszínen 15 ezer Ft-ot kell fizetni. Ha a házasulandók legalább egyike minimum 6 hónapja ópusztaszeri lakos, a házasságkötõ teremben megtartott szertartásért nem kell fizetnie, míg külsõ helyszínen a szertartás 7.500 Ft-ba kerül.

A ballagó nyolcadikosok támogatásával kapcsolatban a képviselõ-testület minden évben külön határozattal dönt. Az idén az iskolánkat elhagyó végzõs diákokat az önkormányzat a 6/2007. (III.06.) számú rendelete alapján fejenként 30.000 Ft-os gyermektámogatásban részesíti.

Üzleti ajánlat:
Galéria,turizmus,könyvtár,közigazgatás,közterület fenntartás,önkormányzati feladatok ellátása

Cégnév: Ópusztaszer Község Önkormányzata
Székhely: 6767 Ópusztaszer, Tóhajlat 130.
Levelezési cím: 6767 Ópusztaszer, Tóhajlat 130.
Telefon:
mobil: (62) 275-011

Minden jog fenntartva 2024©