Jávorkút Étterem és Panzió

Jávorkút Étterem és Panzió

Céginformáció:
Jávorkút a Bükki Nemzeti Park területén, a Bükk fennsík legszebb részén, 685 méteres tengerszint feletti magasságon fekvő kirándulóhely. A hely a juhar régies elnevezéséről, valamint az egész évben bővizű forrásról kapta nevét, amely a Bükk fennsík egyetlen karsztforrása, és egyben létesítményeink teljes ivóvízellátója.

Cégünk célja az elődök szellemében színesíteni, továbbfejleszteni a jávorkúti "pihenőegyüttest". Panziónk, Fenyvesházunk (turistaház), és a Bethlen-féle vadászkastélyból kialakított éttermünk immáron egész évben várja látogatóit. Vendégeink kikapcsolódását kiépített szalonnasütő, kisgyermekek részére berendezett játszótér, a labdasportok kedvelőinek kapukkal ellátott füves sportpálya szolgálja. Erdei iskolai programjainkkal alsó- és felső tagozatos általános iskolás tanulók számára egyaránt igyekszünk a Bükk szépségeit, a természet különlegességeit megmutatni, megszerettetni. Éttermünk kínálatának összeállításakor, és szállásaink kiépítése során is kiemelten figyelünk a gyermekek, gyermekes szülők igényeire.

Mindannyian fontosnak tartjuk a természet tiszteletét, a környezettudatosságra való nevelést, és mindezek mellett nagy figyelmet fordítunk arra, hogy rugalmas, vendégközpontú és gyermekszerető munkatársainkkal együtt egyszerre biztosítsunk minőségi szállást és ellátást.

Üzleti ajánlat:

Cégnév: Jávorkút Étterem és Panzió
Székhely: 3517 Miskolc-Lillafüred-Jávorkút
Levelezési cím: 2220 Vecsés, Üllõi út 809/A
Telefon: (30) 977-5968
mobil: (46) 412-122
Weboldal: www.javorkut.hu

Minden jog fenntartva 2024©